Incurabilul invins - Programul Favisan de vindecare a cancerului

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.82

nivel: Facultate

Cancerul este o boala a intregului organism, iar noi propunem un tratament natural in viziune holistica, ce se adreseaza atat organului bolnav, cat si organismului in intregul sau. Tratamentul se compune din ceaiuri (de protectie, detoxifiante, tonice, digestive), sucuri naturale de legume, tincturi, uleiuri volatile, plante pentru bai si clisme, creme, comprese - toate intr-o asociere corecta, as[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Incurabilul invins - Programul Favisan de vindecare a cancerului

Cancerul este o boala a intregului organism, iar noi propunem un tratament natural in viziune holistica, ce se adreseaza atat organului bolnav, cat si organismului in intregul sau. Tratamentul se compune din ceaiuri (de protectie, detoxifiante, tonice, digestive), sucuri naturale de legume, tincturi, uleiuri volatile, plante pentru bai si clisme, creme, comprese - toate intr-o asociere corecta, astfel incat organismul uman sa reintre in echilibru. Nu cu un produs sau doua se obtine insanatosirea, ci printr-o ampla desfasurare de forte capabile sa anihileze boala.

Avem suficiente cazuri de oameni rabdatori care au izbutit, prin corectii ale modului lor de viata, sa-si redobandeasca sanatatea. Intr-una din cartile noastre, "Incurabilul invins", si in revista "Doctorul-Natura", am publicat asemenea reusite si am dezvaluit cum au izbutit diferiti bolnavi sa se vindece. Credinta in Dumnezeu te ajuta sa te cunosti, sa ai atata incredere in tine, incat dorinta de insanatosire sa se transforme in reusita, iar speranta - in implinire. Ceea ce ti se intampla vine ca o rasplata pentru ceea ce faci intru binele tau. In fapt, nu este o batalie cu boala, ci un demers prin care o descurajezi.

Invata, din mers, ceea ce ti se cuvine si ofera-ti singur aceasta sansa, nu astepta prea mult de la altii, nu alerga la pomul laudat cu sacul. Programul de sanatate FAVISAN, in cazul cancerului, dureaza intre 4 luni si un an. Asigura o dezintoxicare generala a organismului prin inlaturarea (incet, dar sigur) a cauzelor care genereaza acest cumplit dezechilibru. Cartea "Adevarul despre alimentatie" se constituie intr-un ghid de viata sanatoasa, util nu doar celor rapusi de boli, ci si celor care se gandesc sa previna o asemenea nenorocire. Asemenea revistei care gazduieste aceste randuri, "Formula AS", si noi, cei de la "Favisan", vizam, mai intai de toate, educatia pentru sanatate.

Favicomplex P (pentru dezintoxicare si protectie) este un lichid ce contine cofactori ai celor mai importante enzime antioxidante. Administrat in doza de 40-120 ml/zi, perioade indelungate, scade factorul Rh din sange (indicele de oxido-reducere), restabilind echilibrul vital originar. Intareste organismul la nivelul terenului, adica imunitatea, medicul nostru din interior.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.