Inconsecventa poate zapaci cainele

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Izolati-va fara o vorba intr-o camera si iesiti de acolo doar dupa ce cainele s-a linistit. Iesiti din camera, treceti pe langa caine in aceeasi maniera si intrati intr-o alta incapere. Repetati exercitiul pana ce cainele isi pierde entuziasmul si, cu toate ca se ridica din culcat, plin de dezamagire, nu mai sare pe dumneavoastra. Abia atunci il puteti saruta si mangaia.Se impune sa incepeti un pr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Inconsecventa poate zapaci cainele

Izolati-va fara o vorba intr-o camera si iesiti de acolo doar dupa ce cainele s-a linistit. Iesiti din camera, treceti pe langa caine in aceeasi maniera si intrati intr-o alta incapere. Repetati exercitiul pana ce cainele isi pierde entuziasmul si, cu toate ca se ridica din culcat, plin de dezamagire, nu mai sare pe dumneavoastra. Abia atunci il puteti saruta si mangaia.Se impune sa incepeti un program de dresaj motivational pentru comenzile SEZI si CULCAT cu asteptare.
Intrucat cainele este mai exploziv, orice mangaiere se acorda meritat si va dura maxim 3 secunde.

In aproximativ 10 zile veti constata o schimbare semnificativa, insa aceasta schimbare va capata un caracter permanent doar in cazul in care atitudinea fata de caine se va pastra in limitele impuse de programul de dresaj parcurs. Dupa aceste 10 zile se impune sa va salutati cainele numai dupa ce acesta executa comanda SEZI sau din proprie vointa se aseaza cand reveniti acasa.Pentru ca un program de dresaj sa dea rezultate trebuie sa tineti cont de faptul ca regulile trebuie respectate de caine si de stapan in egala masura.

Mult succes Stresul - un factor important in dresaj
Stresul este vital pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a cainelui. Un nivel usor de tolerat este sanatos, stimulativ si intareste sistemul imunitar al patrupedului. Abia atunci cand cainele este pus intr-o situatie fara iesire, nivelul stresului se indreapta catre negativ si starea de anxietate pune stapanire pe el. Continuarea expunerii la acest nivel de stres poate duce la imposibilitatea cainelui de a mai functiona.

Adaptarea cainelui la situatii noi si parcurgerea unui program de socializare (expunerea puiului in contexte necunoscute, in mediul inconjurator), de predresaj si de dresaj implica expunerea acestuia la stres.De intelegerea pe care o aratati fata de caine si de limitele sale va depinde nivelul maxim de stres la care il puteti expune pe durata educarii. Stresul impune cainelui o anumita reactie, ca raspuns la o situatie creata fizic sau mental. Reactia cainelui este masura stresului la care este supus.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.