Inceperea afacerilor

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.60

nivel: Facultate

Daca incepi sa faci afaceri de unul singur iti este mai greu la inceput dar reusita de mai tarziu va fi numai a ta si multumirea va fi mai mare.
Cel care vrea sa faca o afacere nu trebuie sa astepte oferte ci trebuie sa-si asume initiativa.Nu-ti pierde timpul regretand ca in trecut n-ai fost in stare sa-ti stabilesti niste scopuri, impune-ti chiar azi teluri si incepe sa trudesti pentru ati[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Inceperea afacerilor

Daca incepi sa faci afaceri de unul singur iti este mai greu la inceput dar reusita de mai tarziu va fi numai a ta si multumirea va fi mai mare.
Cel care vrea sa faca o afacere nu trebuie sa astepte oferte ci trebuie sa-si asume initiativa.Nu-ti pierde timpul regretand ca in trecut n-ai fost in stare sa-ti stabilesti niste scopuri, impune-ti chiar azi teluri si incepe sa trudesti pentru atingerea lor indiferent de circumstante, obstacole, critici sau de actiunile, gandurile si spusele celorlalti.

Unde incepe actiunea inceteaza ragazul contemplativ. (Titu Maiorescu)
Pentru a reusi trebuie indrazneala, iarasi indrazneala, mereu indrazneala. (Danton)Prima regula in afaceri este sa castigi contracte.
Intelepciunea si experienta pot tine loc unei parti din bani, dar nu necesarului de bani.Nu este suficienta cunoasterea principiilor fara sa aplici aceste principii in practica. (Frank Tallis)

Scopul unei afaceri este de a crea clienti si de a le satisface necesitatile. Lumea afacerilor este un soi de camp de lupta si ca atare, este necesar sa fii tot atat de bine antrenat ca si un samurai, daca vrei sa ai vre-o sansa de supravietuire. (Chack Norris)
Rareori reusim dupa un plan care nu e al nostru.Ori de cate ori vezi o afacere de succes, sa stii ca cineva a luat, odata, o decizie curajoasa. (Peter Drucker)

Daca nu risti niciodata nimic, risti chiar mai mult. (Erica Jong)
Daca nu stii unde vrei sa ajungi, probabil vei ajunge altundeva. (Laurence J. Peter).Nu exista scurtaturi catre locurile unde merita sa ajungi. (Peter F. Kettering).Increderea face lucrurile posibile, nu usoare. (Salli Nguyen). Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.Nu avem curaj sa facem anumite lucruri pentru ca sunt dificile, dar, in realitate, lucrurile sunt dificile tocmai pentru ca nu avem curaj sa le facem.

Nimic nu-i mai important si totodata mai greu, decat a te hotara definitiv. (Napoleon)Daca esti cu adevarat hotarat, vei reusi intr-un fel sau altul.In afaceri nu conteaza prieteniile ci interesele.
Afacerile sunt dure, ca si viata.Micile afaceri reprezinta adesea inceputul marilor afaceri. (Demostene).Prima regula a unui intreprinzator este sa faca ceea ce ii place cu adevarat. (David Brich)

Cine nu cunoaste istoria unei preocupari sau profesii, de fapt nu cunoaste bine problema in sine.Este foarte usor sa fii ocupat, dar foarte greu sa fii eficient. (A. Mackenzie)Spiritul intreprinzator in sine este mai important decat investitia sau chiar mersul afacerilor.
La un intreprinzator pe primul plan se afla energia si apoi inteligenta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.