Imuguard paste

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.88

nivel: Facultate

Efectul protector si terapeutic este bazat pe intarirea mecanismului defensiv al tractului digestiv, incluzand imunitate locala data de anticorpii dati de laptele scroafei (imunitate lactogena) si microflora intestinala stabilizata. Produsul Imuguard Paste intareste ambii factori defensivi. Concentratia mare de imunoglobine asigura imbinarea anticorpilor cu bacteria enteropatogena si virusii preze[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Imuguard paste

Efectul protector si terapeutic este bazat pe intarirea mecanismului defensiv al tractului digestiv, incluzand imunitate locala data de anticorpii dati de laptele scroafei (imunitate lactogena) si microflora intestinala stabilizata. Produsul Imuguard Paste intareste ambii factori defensivi. Concentratia mare de imunoglobine asigura imbinarea anticorpilor cu bacteria enteropatogena si virusii prezenti in intestin.
Acest efect blocheaza penetrarea virusilor in celulele mucoasei intestinale si atasarea bacteriilor de peretele intestinal,

neutralizeaza toxinele bacteriale prezente in intestin. In acelasi timp, bacteria lactogena Enterococcus faecium, componenta probiotica a produsului, colonizeaza mucoasa intestinalaaa si indica echilibrarea biocenozei microbiale intestinale si, prin rolul sau la dezvoltarea speciilor bacteriale enteropatogene in intestin. Componentul vitaminizat stimuleaza procesele metabolice asociate rezistentei non-specifice la infectii. Imuguard Paste protejeaza porcii la varste la care mecanismele de aparare nu sunt complet dezvoltate sau atunci cand sunt defecte.
Dozaj:

Produsul oral Imuguard Paste se aplica in lateralul limbii folosind urmatorul dozaj:
Tratamentul profilactic: de la 1.0 la 1.5 ml de pasta/zi/purcel, cel putin pentru primele 5-7 zile dupa nastere sau in timpul perioadei cu pericol de infectie. Dublarea dozei sau doua tratamente pe zi sunt recomandate in perioada cu risc de crestere a conditiei diareeice.
Tratamentul terapeutic: 2.0 la 3.0 ml de pasta/de doua ori pe zi/purcel in timpul perioadei de boala clinica sau perioada cu crestere ridicata a incidentelor diareeice in turma.

Intreaga turma trebuie tratata cu doze terapeutice chiar daca un singur purcel prezinta simptome.
O unitate pe scala pistonului de la aplicatorul mic (32 ml) corespunde unei miscari ale cursorului ce permite aplicarea a 1 ml de pasta.Aplicatoarele mari (80 ml) sunt prevazute cu dispozitv de dozare. O singura actionare elibereaza 1.5 ml de pasta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.