Impotenta

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.94

nivel: Facultate

Multi barbati se simt rusinati si nu-si intreaba doctorul despre impotenta. Uneori acestia cred ca perioada sexului a luat sfarsit pentru ei, desi nici nu poate intra in discutie aceasta problema. Intotdeauna consulta-ti doctorul in legatura cu impotenta, mai ales daca iei medicamente. Mediacamentele au efecte secundare. Uneori, daca te plangi doctorului despre probleme legate de impotenta, el iti[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Impotenta

Multi barbati se simt rusinati si nu-si intreaba doctorul despre impotenta. Uneori acestia cred ca perioada sexului a luat sfarsit pentru ei, desi nici nu poate intra in discutie aceasta problema. Intotdeauna consulta-ti doctorul in legatura cu impotenta, mai ales daca iei medicamente. Mediacamentele au efecte secundare. Uneori, daca te plangi doctorului despre probleme legate de impotenta, el iti poate administra un alt tip de medicament si, astfel, nu vei mai avea probleme cu impotenta.

Prin impotenta intelegem imposibilitatea unui barbat de a avea o erectie. Cauzele impotentei pot fi atat fizice cat si psihice, iar gradul impotentei variaza de la o usoara pierdere a rigiditatii penisului, pana la lipsa totala de erectii. Desi impotenta poate aparea la orice varsta, este mai obisnuita la barbatii in varsta. Intre barbatii aflati la o varsta de 70 de ani sau mai mare simptomele impotentei sunt asemanatoare.

Precursorul impotentei: pierderea erctiei instantanee.Acesta este chiar mai important decat impotenta in sine, deoarece afecteaza orice barbat care ajunge la o anumita varsta. Din aceasta cauza, dragi cititori, ar fi bine sa fiti foarte atenti.Barbatii tineri au erectii mereu, deseori chiar atunci cand nu se asteapta si uneori in situatii in care un asemenea lucru este jenant.Aceste erectii pot fi cauzate de o serie de stimuli : un factor vizual, cum ar fi vederea unei tinere atragatoare imbracata intr-o fusta scurta; un factor olfactiv, spre exemplu o boare de parfum care ii aminteste tanarului de acea domnisoara atragatoare.

Acest tip de erectie se numeste erectie psihogena, adica este stimulata de ceva care determina creierul sa elibereze hormoni, cauzatorii erectiei. La o anumita varsta -- de obicei intre sfarsitul anilor 40 si inceputul anilor 60 -- barbatul isi pierde abilitatea de a avea o erectie psihogena. Aceasta nu se intampla deodata; incepe prin rarirea erectiilor psihogene,barbatul putand chiar sa nu observe acest lucru. Dar, in cele din urma, diminuarea acestora devine evidenta si, la un moment dat, erectiile psihogene inceteaza cu desavarsire.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.