Importante imbunatatiri ce privesc emigrarea in Irlanda si politica de emigrare

5x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Liceu

-incheierea unui acord de reintegrare cu Romania, la inceput printr-o serie de acorduri care sunt in procesul de negociere in prezent. Reglementari sunt realizate pentru a incheia acorduri aditionale cu Polonia, Nigeria si Bulgaria (vezi informatii suplimentare care urmeaza)
-a creat un plan de introducere a amprentelor tuturor celor care cer azil pentru a actiona mai concret in eliminarea [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Importante imbunatatiri ce privesc emigrarea in Irlanda si politica de emigrare

-incheierea unui acord de reintegrare cu Romania, la inceput printr-o serie de acorduri care sunt in procesul de negociere in prezent. Reglementari sunt realizate pentru a incheia acorduri aditionale cu Polonia, Nigeria si Bulgaria (vezi informatii suplimentare care urmeaza)
-a creat un plan de introducere a amprentelor tuturor celor care cer azil pentru a actiona mai concret in eliminarea falselor cereri si a abuzurilor in sistemul de refugiere.
-intarirea eforturilor puse in scopul executarii mai promta a ordinelor de deportare
-a introdus reglemantari pentru o mai directa si rapida solutionare a cererilor de azil cu accentul pus pe acelea care sunt clar nefondate

CERERI PENTRU EMIGRAREA LEGALA
Dumneavoastra puteti, desigur, sa veniti in Irlanda in mod legal, inclusiv in scopul de a cauta de lucru, indeplinind corect procedurile de intrarea si inregistrare.In prezent cetateni din anumite state trebuie sa detina o viza anterioara pentru a intra in Irlanda. Vezi anexa A pentru lista statelor a caror cetateni nu au nevoie de viza pentru a intra in Irlanda.

POSIBILITATEA DE INTRARE DUPA SOSIREA IN STATE.
Detinerea unei vize nu garanteaza intrarea in State. Toate persoanele ce ajung in State sunt supuse controlului de emigrare dupa intrare. Aceste controale sunt aplicate acazional pentru persoanele ce vin din interiorul Zonei de Libera Trecere cu Marea Britanie si in mod sistematic pentru alti pasageri. Pasageri din afara E.E.A. , chiar daca le este cerura viza sau nu, trebuie sa fie capabili sa dovedeasca unui Ofiter ce se ocupa cu emigrarea ca li se poate incuviinta intrarea in tara. . In mod particular, ei ar trebui sa dovedeasca ca au suficiente fonduri pentru a se intretine in timpul vizitei, ca au un permis de lucru daca este cerut (vezi in continuare) si ca nu incearca in nici un fel sa incalce legea de emigrarea din Irlanda sau alta lege.

CERINTE PENTRU CETATENII DIN AFARA E.E.A. CARE DORESC SA SE ANGAJEZE IN IRLANDA
-Cetateni din EEA au nevoie sa obtina o autorizatie pentru munci in Irlanda. EEA cuprinde statele Uniunii Europene impreuna cu Norvegia, Islanda si Liechtenstein.
-Cu exceptia unui numar strict definit de categorii de persoane (vezi in continuare), cetatenii din afara EEA au nevoie de o viza obtinuta anterior pentru a se angaja in State. Un viitor angajat trebuie sa ceara un permis de lucru pentru el la "Departament of Enterprise, Trade and Employment.", Davitt House, Dublin 2. Oricum, un numar de categorii de cetateni din afara UE care au cerut anterior permis de munca in State nu mai au nevoie de asemenea permise (vezi anexa B)

-Persoane care sunt cetateni ai statelor care necesita viza vor cere, de asemenea, o viza de angajare pentru a patrunde in State. Odata ce aceste persoane au obtinut un permis ei trebuie sa ceara o viza de lucru prin Ambasada Irlandei sau Consulatul din tara lor de rezidenta permanenta sau, daca nu este o reprezentanta a Irlandei in tara de rezidenta permanenta a celui care face cererea, ei se pot adresa direct Departamentului de Afaceri Externe (Department of Foreign Affairs, Visa Office, 67-71 St. Stephen's Green, Dublin 2).
-Cetatenilor care sunt deja in State in baza altor categorii de vize (cum ar fi de vizita sau de vizita de studiu)nu li se permite ,in general, schimbarea statutului oferit de acea viza atata timp cat se afla in State.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.