Grupul Hotelier Intercontinental

3x puncte

categorie: Geografie

nota: 8.48

nivel: Facultate

Referat despre Grupul Hotelier Intercontinental
Hotel Indigo™
Este primul brand de hotel tip „boutique”. Cazarea in hotelurile boutique combina confortul unui hotel cu o abordare personala pentru fiecare client. Camarele si apartamentele sunt modern echipate si decorate cu gust. Serviciile personale, activitatile de recreere speciale, si un meniu special ales sunt [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Grupul Hotelier Intercontinental

Referat despre Grupul Hotelier Intercontinental
Hotel Indigo™
Este primul brand de hotel tip „boutique”. Cazarea in hotelurile boutique combina confortul unui hotel cu o abordare personala pentru fiecare client. Camarele si apartamentele sunt modern echipate si decorate cu gust. Serviciile personale, activitatile de recreere speciale, si un meniu special ales sunt doar cateva din avantajele oferite. Asemenea hoteluri sunt de cele mai multe ori unice din punct de vedere al designului si sunt proiectate cu mare grija pentru cadra cu mediul si tema centrala, care sunt vizibile de la decor, si pana la ambianta generala. ”. Conceput special pentru a oferii stil, intelegere oaspetilor care isi doresc un lux pe care sa si-l permita, servicii adevarate si o alternativa la hotelurile clasice fara a pierde nimic, fara a pierde la partea „bussines”. Inoirea este sufletul hotelurilor Indigo, prin schimbarile care au loc de-a lungul anului pentru a pastra hotelul fresh (proaspat), gest, similar negustorilor care isi schimba frecvent imaginea produselor.

Holiday Inn® Hotel and Resorts
Fiind brandul cel mai cunoscut dintre toate acestea Holiday Inn Hotels and Resorts continua sa primeasca in fiecare an din ce in ce mai multi oaspeti decat celalalte branduri hoteliere. Holiday Inn Hotels ofera servicii necesare pentru turismul de afaceri, in timp ce ofera si o atmosfera pentru ca oaspeti sa se poata relaxa si bucura de confortul oferit (room-service, piscine, sali de fitness, etc.). Atmosfera ocazionala si confortul oferit precum: conferinte pe internet, intalniri de afaceri, camare special pentru copii, programe tv speciale pentru copii, mese pt copii precum si multe alte facilitati explica cum de Holiday Inn Hotels a reusit sa devina de-a lungul timpului „hotelul cel mai preferat din America”.

Holiday Inn Select®
Holiday Inn Select® este hotelul facut special pentru persoanele „pasionate” de afaceri si cu apreciere pentru valoare. Fiind localizate in apropierea centrelor de afaceri si aeroporturilor, hotelurile Holiday Inn Select® ofera camere speciale pentru clasa de afaceri, servicii de afaceri 24/24, facilitati dezvoltate pentru intalniri de afaceri si servicii.

Holiday Inn Garden Court
Intalnit in Europa si Africa de Sud fiecare hotel Holiday Inn Garden Court are un stil si un caracter aparte fata de locatia sa. Hotelurile Holiday Inn Garden Court ofera: camere de calitate oaspetilor, facilitati pentru a petrece timpul liber, precum si o alta serie servicii si satisfactii.

Nickelodeon Family Suites by Holiday Inn®
Nickelodeon este brandul sau numarul unu in materie de copii din Holiday Inn Hotels and Resorts, care indeplineste filosofia lui Nick, precum ca, copii trebuiesc pusi pe primul loc in tot ceea se face in hotelurile sale. Printre lucrurile care fac ca acest hotel sa fie predestinat mai ales copiilor se numara atmosfera prietenoasa de familie si bineinteles distractia tipica Nickelodeon. Spectacolele nocturne, piscinele, camere destinate copiilor, programele tv pentru copii sunt doar cateva dintre placerile unice acestui tip de hotel care, se dovedeste a fi loial in special copiilor.

Staybridge Suites®
Staybridge este un tip de hotel inovativ conceput astfel incat sa multumeasca lumea indiferent de preferinte sau scopul calatoriei lor. Este ideal petru persoanele care cauta o destinatie pentru a locui mai mul timp acolo, este perfect pentru afaceri si vacante. Fie ca clientul isi doreste un studio, o camera simpla sau o camera dubla cu doua bai, oaspeti vor gasi intodeauna ceea ce li se potrivesc sau isi doresc. Fiecare apartament are o bucatarie echipata complet precum si sufragerie separata sau zona de lucru separata. Bineinteles ca in acest tip de hotel oaspeti se pot bucura si de internet de mare viteza , servicii pentru afaceri 24/24, receptii seara . Este locul potrivit pentru a te simti confortabil.

Candlewood Suites®
Candlewood Suites se concentreaza pe confort, spatiu si valoare pentrua avea niste sederi cat mai lungi si de succes ale clientilor. Cu peste 112 hoteluri nou-construite Candlewood Suites in toata America clientii vor gasi intotdeauna ateliere spatioase si camere cu bucatarii complet echipate, birouri, cd-playere, aparate video/dvd, telefoane cu doua linii cu casuta vocala. Sala de fitness si spalatoria pentru oaspeti este deschisa 24/24 pentru ca oaspeti sa se simta mereu bine, ei beneficiind de asemenea de snakuri si bauturi la orice orice ora. Candlewood Suites ofera toate acestea la un prea foarte bun.


Cand oameni calatoresc, ei cauta sa stea la un hotel al carui brand le este cunoscut de acasa, de aceea, cererile pentru hotelurile care apartin Grupul Hotelier Intercontinental din intreaga lume cresc. In fiecare an sunt platite sume mari pentru publicitate. Aceste vin printre altele si din contractele de franchisa ( peste 700 mil. in anul 2006). Sponsorizarile sunt facute prin cadrul brandurilor, al televiziunii si campaniilor publicitare scrise. Cele 12 situri locale reusesc sa faca peste 7,4 milioane de rezervari pe an – reprezentand imaginea hotelurilor noastre din lumea intreaga 365 de zile pe an. www.holiday-inn.com este cel mai popular site din industria hoteliera, acesta, reusind in anul 2005 sa atinga nu mai putin de 75 milioane de vizite. Cu peste 33 milioane de membri in intreaga lume programul de loialitate IHG ( InterContinental Hotels Groupe) este cel mai mare din intreaga lume in industria hoteliera.

Presedintele Davin Webster, directorul executiv Andrew Cosslett si directorul de finante Richard Solomons sunt sprijiniti in totalitate de catre presedinti regionali: Richard Hartman, Patrick Imbardelli si Stevan Porter. Impreuna echipa de management acumuleaza peste 80 de ani de experienta in industria hoteliera.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.