Glasul poporului

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.86

nivel: Facultate

Dreptul la libertate - libertatea este motivatia cunoasterii si dezvoltaraii. Putini din cei care au libertate pot avea o viata buna.
Dreptul la securitate - securitatea, portectia, rezistenta pentru noi nu mai este chiar o teama, pentru ca nu ne mai temem de cei care misuna pe strazi la orele tarzii, acum ne temem de medici, avocati, politisti, profesori, de cei care iau decizii in locul [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Glasul poporului

Dreptul la libertate - libertatea este motivatia cunoasterii si dezvoltaraii. Putini din cei care au libertate pot avea o viata buna.
Dreptul la securitate - securitatea, portectia, rezistenta pentru noi nu mai este chiar o teama, pentru ca nu ne mai temem de cei care misuna pe strazi la orele tarzii, acum ne temem de medici, avocati, politisti, profesori, de cei care iau decizii in locul nostru.

Putini pot recunoaste ca viata noastra este libera si fara frica.
Dreptul la un proces corect - uneori justitia este legata la maini si la ochi asa si cum trebuie, dar atunci cand cel ce are o influienta asupra unui mesager al justitiei totul se intoarce in favoarea lui fie ca este vinovat sau nu. Prezumtia de vinovatie pentru viata nesigura.

Dreptul de a gandi liber - gandirea libera ne ajuta sa comunicam mai deschis si poate ajungem sa intelegem unele lucruri si sa facem diferenta dintre bine sir au. Liber sa gandesti liber si individual este atunci cand poti sa realizezi ceva din toate aceste ganduri.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.