Genesys Systems

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.81

nivel: Liceu

Va puteti conecta din exterior prin CITRIX, si folosi aplicatiile publicate acolo (Outlook, Fileserver, Webmail, etc.) avand astfel posibilitatea de a lucra remote, ca si cum ati fi la birou.
Pentru aceasta va trebui sa folositi procedura de mai jos (procedura de mai jos porneste de la premisa ca este pentru prima data cand folositi site-ul de acces CITRIX, neavand instalat nici clientul de[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Genesys Systems

Va puteti conecta din exterior prin CITRIX, si folosi aplicatiile publicate acolo (Outlook, Fileserver, Webmail, etc.) avand astfel posibilitatea de a lucra remote, ca si cum ati fi la birou.
Pentru aceasta va trebui sa folositi procedura de mai jos (procedura de mai jos porneste de la premisa ca este pentru prima data cand folositi site-ul de acces CITRIX, neavand instalat nici clientul de CITRIX, nici certificatul de securitate pentru acces securizat).

Aplicatiile care ca apar in consola sunt in functie de drepturile pe care le aveti (sau nu) de a accesa aceste aplicatii. Pentru a primi drepturi pe anumite aplicatii se urmeaza procedura standard (cerere pe admin@genesys.ro adresata de seful de departament sau de catre solicitant dupa obtinerea aprobarii de la seful de departament.
Acces WEBMAIL. Mail-ul poate fi accesat remote fie prin intermediul site-ului de access CITRIX (vezi procedura de mai sus), fie accesand https://webmail.genesys.ro (daca introduceti http://webmail.genesys.ro, veti fi redirectionat automat catre https://webmail.genesys.ro).

Ca user name se introduce WINnume_utilizator si parola pentru utilizatorii din domeniul WIN sau DSSnume_utilizator sau DTnume_utilizator pentru userii din domeniile DSS si DT:
Pentru a putea avea acces in sala de trainig trebuie facuta o programare prealabila. Accesul in sala de training se face pe baza principiului, primul venit-primul servit. Fisierul de programare se afla in Public Folderul USERS, sub denumirea de Scheduler Sala Training. Cheia pentru acces in sala se obtine de la colegele de la Secretariat. Pentru suport in instalare echipamentelor IT in sala de trainig se cere suport din partea Departamentului IT.

De preferinta, anuntarea se face in timp util, pentru ca instalarea sa se faca pana la momentul evenimentului. Persoana care a folosit sala de trainig este raspunzatoare de oprirea tuturor echipamentelor (PC-uri, video proiector, etc.) si scoaterea lor din priza, de inchiderea tuturor geamurilor si predarea cheii la Secretariat.
Pentru evenimente extraordinare, sala poate fi folosita in cazul in care este disponibila. Cheia este furnizata de catre colegele de la Secretariat, care inregistreaza folosirea salii in acelasi fisier din Public Folderul USERS (Scheduler Sala Training). La terminare, persoana care a folosit sala, va returna cheia inapoi la Secretariat.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.