Francmasoneria - o gigantica conspiratie satanica mondiala

5x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.76

nivel: Facultate

Pentru a inrobi America francmasonii aveau nevoie de cantitati enorme de aur. Astfel, in 1917 Francmasoneria, prin Rothschild, a finantat Revolutia bolsevica, ca sa fie omorati si jefuiti anumiti oameni foarte bogati din Rusia. Cu aurul si banii furati, francmasonii au pus la cale prin oamenii lor (bancherii internationali) depresiunea economica din anii '30 si apoi au cumparat bancile si companii[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Francmasoneria - o gigantica conspiratie satanica mondiala

Pentru a inrobi America francmasonii aveau nevoie de cantitati enorme de aur. Astfel, in 1917 Francmasoneria, prin Rothschild, a finantat Revolutia bolsevica, ca sa fie omorati si jefuiti anumiti oameni foarte bogati din Rusia. Cu aurul si banii furati, francmasonii au pus la cale prin oamenii lor (bancherii internationali) depresiunea economica din anii '30 si apoi au cumparat bancile si companiile americane la preturi infime, ceea ce le-a sporit puterea si influenta asupra economiei si politicii americane.

Mai intai, folosindu-se de companii foarte puternice, francmasonii au determinat vanzarea unor cantitati importante de marfuri. Aceste vanzari erau "regizate" si se faceau intre marile companii francmasone, determinandu-se voit o scadere rapida a pretului marfurilor. Astfel, intr-un timp foarte scurt s-a creat o panica generala si situatia investitiilor a devenit din ce in ce mai nesigura. In aceste conditii, investitorii au inceput sa vanda din ce in ce mai putin si in deficit. Datoriile au devenit inevitabile, investitorii fiind nevoiti sa faca imprumuturi cu dobanzi nefavorabile, ceeea ce leva agrava situatia si mai mult.

In sfarsit, banci ca J.P.Morgan si Guaranty Trust, amandoua controlate din umbra de Francmasonerie, posedau debitele (datoriile) facute de toti investitorii in prag de faliment. Bancherii masoni au devenit astfel, in mod legal, "stapani de sclavi" din punct de vedere financiar. Cand oamenii au fost nevoiti sa-si vanda pamanturile si sa-si bage averea in afaceri pentru a acoperi datoriile pe care le aveau, bancherii au cumparat aceste pamanturi "pe nimic"! Crescand posesiunile bancherilor masoni, a crescut si puterea acestora asupra economiei S.U.A. In aceste conditii datoriile au devenit cel mai eficient mod de a implementa aceasta "sclavie fara lanturi".

Comisia Trilateral sau Guvernul Mondial din umbra Comisia Trilateral a fost constituita in 1973 de catre reprezentantul de seama al Francmasoneriei, bancherul de talie internationala David Rockefeller. De asemenea, grupul Bilderberg este similar Comisiei Trilateral prin faptul ca este fondat si condus in mare masura de francmasonul Rockefeller, fiind format din bancheri internationali, industriasi, magnati, academicieni si oameni politici care au aderat la francmasonerie. Scopul acestor doua organizatii masonice este de a manipula popoarele, guvernele si economiile tuturor natiunilor astfel incat acestea sa serveasca interesele bancilor multinationale si ale corporatiilor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.