Formular de aplicare E-Finantat

3x puncte

categorie: Informatica

nota: 9.77

nivel: Facultate

Pentru ca doresc sa aflu tot ce inseamna un proiect, cum se realizeaza, care sunt etapele sale, cum se stabilesc scopurile si obiectivele acestuia. Impreuna cu ASUO am creat un proiect in aceste zile, pentru care asteptam o finantare nerambursabila din partea Consiliului Local si al Primariei Municipiului Oradea. (Din momentul in care am intrat in ASUO, am inteles ca o astfel de organizatie presu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Formular de aplicare E-Finantat

Pentru ca doresc sa aflu tot ce inseamna un proiect, cum se realizeaza, care sunt etapele sale, cum se stabilesc scopurile si obiectivele acestuia. Impreuna cu ASUO am creat un proiect in aceste zile, pentru care asteptam o finantare nerambursabila din partea Consiliului Local si al Primariei Municipiului Oradea. (Din momentul in care am intrat in ASUO, am inteles ca o astfel de organizatie presupune multa munca, implicare in proiecte, pe langa distractie).

Am incercat sa ne stabilim prioritatile si sa determinam pasii necesari finalizarii acestuia. Dar cu toate acestea, nevoie de a fi mai buni, m-a determinat sa optez pentru acest training. Cred in profesionalismul si experienta celor de la ANT si cu siguranta imi va fi utila in viitor pentru ca pentru proiectele ASUO, fondurile nerambursabile sa nu mai fi o problema in a le primi. Consider ca orice organizatie studenteasca are nevoie de sustinere si de o echipa care sa fie mereu informata, sa aibe oameni capabili sa duca la bun sfarsit orice proiect.

1.Asa cum am spus, cred in experienta si profesionalismul celor de la ANT si sunt sigura ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.
2.Imi doresc sa fie un training la obiect, cu discutii pe temele prezentate, cu prezentari de proiecte care au primit finantare nerambursabila si finalul sa se incheie cu testarea cunostintelor acumulate 3.Sper sa fie o experienta inedita, cu posibilitati multiple de dezvoltare a altor proiecte si cu o rata mare de dobandire a finantarii nerambursabile.

4.Sa fie usor de inteles si abordat, pentru a putea fi explicat mai departe si colaboratorilor din urmatoarele proiecte, care nu au sansa de a participa la un astfel de training.
1. Sa se prezinte modul in care se realizeaza etapele unui proiect
2. Sa se arate exemple de proiecte pentru care s-a primit finantare nerambursabila si sa se explice motivele pentru care respectivul proiect a fost selectat si a primit acel suport material
3. Sustinerea de catre specialisti a unor astfel de lucrari si discutarea pe baza acestora
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.