Fisa postului supraveghetor jocuri

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.81

nivel: Facultate

Deprinderi de munca: Comunicativitate, cunoasterea cerintelor si standardelor companiei, cunoasterea constructiei aparatelor de joc, cunoasterea jocurilor, mizelor, posibilitatile de castig, cunoasterea introducerii de credit din cheia speciala, modalitatile de aplanare a posibilelor conflicte, etc...Operatorul trebuie sa cunoasca: Standardele si brand-ul companiei. Adoptarea atitunii corespunza[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Fisa postului supraveghetor jocuri

Deprinderi de munca: Comunicativitate, cunoasterea cerintelor si standardelor companiei, cunoasterea constructiei aparatelor de joc, cunoasterea jocurilor, mizelor, posibilitatile de castig, cunoasterea introducerii de credit din cheia speciala, modalitatile de aplanare a posibilelor conflicte, etc...Operatorul trebuie sa cunoasca: Standardele si brand-ul companiei. Adoptarea atitunii corespunzatoare in relatiile cu clientii, superiorii si colegii.

Aparatele de joc (constructie, joc, denominare, mize, posibilitatile de castig). Efectuarea rapida si corecta a platilor si introducerea corecta si rapida a creditelor. Completarea corecta si rapida a slipurilor (data/ ora/ nr.aparat/ credite/ denominare/ suma bani).
- Deservirea eficienta si rapida a clientilor cu bauturile din stocul de protocol al salii de joc.
- Mentinerea si crearea unei atmosfere de ordine, simetrie si curatenie in sala de joc.

- Prezentarea promotiilor si loteriilor publicitare din momentul intrarii clientului in incinta salii de joc.
- Folosirea unuei atitudini cat mai pozitive pentru a-i face pe clientii salii de joc sa vina, sa frecventeze, sa revina si sa aprecieze pozitiv service-ul si brand-ul companiei.
- Locul companiei si a brand-ului pe piata salilor de jocuri.
- Regulamentul de ordine interioara si procedurile aplicate in sala de jocuri a companiei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.