Fisa postului sef departament training

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.84

nivel: Facultate

3 Este responsabil pentru training-ul, dezvoltarea si evaluarea tuturor membrilor echipajelor de zbor si face propuneri Directorului de Zbor pe teme legate de training.
5.4 Directioneaza participarea la reuniunile din domeniu legate de training, proceduri de zbor si dezvoltare. Monitorizeaza si evalueaza pregatirea tuturor pilotilor si se asigura ca programele de trainin[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Fisa postului sef departament training

3 Este responsabil pentru training-ul, dezvoltarea si evaluarea tuturor membrilor echipajelor de zbor si face propuneri Directorului de Zbor pe teme legate de training.
5.4 Directioneaza participarea la reuniunile din domeniu legate de training, proceduri de zbor si dezvoltare. Monitorizeaza si evalueaza pregatirea tuturor pilotilor si se asigura ca programele de training s-au desfasurat in conformitate cu standardele si politicile companiei.

5.5 Stabileste, mentine si conduce programele de training astfel incat sa permita personalului subordonat sa-si desfasoare activitatea cu profesionalism si in conditii de siguranta.
5.6 Identifica si ia masuri in probleme si situatii in care sunt necesare schimbari pentru a asigura standardizarea programelor de training si control, imbunatatirea eficientei si reducerea costurilor, in coordonare cu Pilotul Sef si sefii departamentelor.
5.7 Coordoneaza dezvoltarea si administrarea activitatilor de training cu comandantii aeronavelor, pentru a asigura dezvoltarea abilitatilor necesare pilotilor de linie.

5.8 Participa la pregatirea si planificarea trainingurilor in zbor si la simulator impreuna cu instructorii desemnati, obtine rezultatele performantelor, realizeaza procesul de certificare a echipajului de zbor si pastreaza inregistrari in dosarele de personal. Pregateste, verifica, certifica sau, dupa caz, recertifica piloti pentru IOE(Initial Operating Experience), PC (Proficiency Check), verificari en-route si training de simulator.

5.9 Monitorizeaza regulat evaluarile de linie si de simulator pentru standardizarea pilotilor de linie, instructorilor si examinatorilor.
5.10 Participa la dezvoltarea politicilor de training, a curriculei si a standardelor pentru piloti, instructori si examinatori.
5.11 Asista Pilotul Sef la angajarea personalului si selectia instructorilor.
5.12 Ia parte la audierea echipajului de zbor, cand este solicitat.
5.13 Investigheaza problemele operationale, identifica cauzele si pregateste recomandari si/sau implementeaza solutii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.