Fisa postului secretar executiv PNTCD

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.91

nivel: Facultate

2. Secretarul Executiv se implica activ in toate actiunile care sunt organizate de partid in zona de actiune.
3. Secretarul Executiv participa in teritoriu la diferitele evenimente la care este desemnat de catre Secretariatul General.
4. Sprijina organizatiile locale ale PNTCD din raza sa de actiune pe timpul Campaniei Electorale cu tot ceea ce hotaraste conducerea PNTCD sa ii ajute.[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Fisa postului secretar executiv PNTCD

2. Secretarul Executiv se implica activ in toate actiunile care sunt organizate de partid in zona de actiune.
3. Secretarul Executiv participa in teritoriu la diferitele evenimente la care este desemnat de catre Secretariatul General.
4. Sprijina organizatiile locale ale PNTCD din raza sa de actiune pe timpul Campaniei Electorale cu tot ceea ce hotaraste conducerea PNTCD sa ii ajute.Face propuneri catre Secretariatul General cu privire la organizatiile PNTCD din regiunea in care actioneaza.

6. Prezinta la cererea Secretarului General rapoarte periodice cu privire la activitatea sa.
7. Unul dintre Secretarii Executivi ai PNTCD va raspunde de materialele promotionale ale partidului (steaguri, bannere, afise, pliante, etc) pe care le va depozita intr-un loc special amenajat si de care va raspunde si le va pune la dispozitia conducerii PNTCD ori de cate ori va fi nevoie.

8. Secretarul Executiv va monitoriza situatia activiatii organizatorice ale filialelor,
- intocmirea si tinerea unei evidente / baza de date privind membrii conducerii organizatiilor judetene si locale (comitetul judetean), intocmirea si tinerea unei evidente privind membrii organizatiei si situatia cotizatiilor acestora,
9. Secretarul Executiv va tine evidenta materialelor transmise de catre conducerea nationala in organizatiile judetene din regiunea in care actioneaza, aceste materiale vor fi:

10. La organizarea de evenimente la nivel national intre Secretar Executiv in acea echipa de organizare si asigurare a derularii evenimentelor, impreuna cu supleantul BNC coordonator regional si ceilalti membrii ai conduceri nationale implicati.
11. Secretarul Executiv va duce la indeplinire lucrarile date de catre Secretariatul General al PNTCD
12. Prezinta la cererea Secretarului General rapoarte periodice cu privire la activitatea sa.

13. Indeplineste orice alte sarcini cu alt specific, primite de la secretariatul general (de ordin administrativ, gestiune, sistem informatic al partidului, contracte, etc.)
14. Resurse umane:
- intocmeste si actualizeaza o fisa cu privire la specialistii din respectiva organizatie;
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.