Fisa postului pilot sef

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.75

nivel: Facultate

Supervizeaza operatiunile de zbor ale tuturor flotelor, investigheaza deficientele si iregularitatile cauzate de un echipaj de zbor in timpul operatiunilor si ia masurile necesare pentru a imbunatati siguranta si eficienta flotei. Evalueaza toate tipurile de rapoarte trimise de echipajul de zbor si ia masurile necesare. Coopereaza indeaproape cu Directorul de Zbor si cu toate departamentele cu a[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Fisa postului pilot sef

Supervizeaza operatiunile de zbor ale tuturor flotelor, investigheaza deficientele si iregularitatile cauzate de un echipaj de zbor in timpul operatiunilor si ia masurile necesare pentru a imbunatati siguranta si eficienta flotei. Evalueaza toate tipurile de rapoarte trimise de echipajul de zbor si ia masurile necesare. Coopereaza indeaproape cu Directorul de Zbor si cu toate departamentele cu atributii in standardizarea si optimizarea procedurilor.

Stabileste procedurile si regulile specifice flotei (in cooperare cu Departamentul Operatiuni Sol atunci cand este necesar).
Colaboreaza cu Departamentul de Flight Training in stabilirea si elaborarea cerintelor de training. Conduce inspectii de zbor pentru a verifica standardele de dezvoltare si profesionalism ale personalului si recomanda traininguri aditionale atunci cand este necesar.
Face schimb de informatii si experienta cu celelalte departamente.

Discuta problemele referitoare la intretinerea flotei cu Departamentul Tehnic si Departamentul de Siguranta a Zborului in vederea asigurarii navigabilitatii aeronavelor flotei.Stabileste intruniri formale si informale cu scopul imbunatatirii coordonarii, cooperarii si comunicarii intre membrii departamentului de zbor si celelalte departamente Jetran Air, dupa cum considera necesar. Asista Directorul de Zbor in determinarea posibilitatilor de utilizare a noi aerodromuri si arii/rute de zbor, conform planificarii.

Defineste cerintele postului pentru membrii echipajului de zbor; accepta cererile de angajare, conduce interviurile si face recomandari de acceptare sau respingere a unei aplicatii pentru un anumit post catre Directorul de Zbor.
Pregateste, publica, revizuieste si actualizeaza Manualul Operational. Se asigura ca toti membrii Departamentului Zbor opereaza in conformitate cu procedurile si principiile publicate in O.M.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.