Finantele intreprinderii - plan de afaceri

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.70

nivel: Facultate

A venit in intampinarea nevoilor consumatorilor si si- a creat traditia prin respectarea stricta si permanenta a standardelor de calitate pentru toate produsele. In paralel, a dezvoltat retete de fabricatie astfel incat sa obtina produse cat mai naturale si cu valoare nutritionala cat mai ridicata, aspecte pe care le are in vedere cautand sa le dezvoltam incontinuu. Si-a creat astfel mijloacele pe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Finantele intreprinderii - plan de afaceri

A venit in intampinarea nevoilor consumatorilor si si- a creat traditia prin respectarea stricta si permanenta a standardelor de calitate pentru toate produsele. In paralel, a dezvoltat retete de fabricatie astfel incat sa obtina produse cat mai naturale si cu valoare nutritionala cat mai ridicata, aspecte pe care le are in vedere cautand sa le dezvoltam incontinuu. Si-a creat astfel mijloacele pentru a duce la indeplinire misiunea pe care a stabilit-o, aceea de a aduce bucurie in ochii copiilor si zambete de satisfactie pe buzele parintilor si a bunicilor.

"Vis SA" se afla in plin proces de dezvoltare si tocmai a inregistrat prima comanda internationala. In ultima perioada, compania a atins o cifra de afaceri de invidiat inregistrand un profit de 450 miliarde cu 7.5% mai mare decat in anul precedent. Investind o parte din profitul optinut in fiecare an compania se asteapta sa creasca cifra de afaceri cu 10% si profitul brut cu 7.5 % in anul 2010. Firma poate obtine toate acestea deoarece fondurile existente la ora actuala permite :

"Vis SA" ofera consumatorilor de dulciuri o gama diversificata de produse la preturi accesibile, imbinand calitatea traditionala a produselor cu o prezentare intr-o forma noua, atragatoare si oferind in plus o gama de produse unice traditionale. Toate produsele zaharoase fabricate de companie se disting printr-un gust placut si aspect atragator, valoare alimentara si stimulativa ridicata, ceea ce face sa fie consumate cu placere la orice varsta dar mai cu seama la varsta copilariei.

Prin intermediul departamentelor specializate, se monitorizeaza cu strictete respectarea standardelor si parametrilor de calitate pentru fiecare produs fabricat, de la selectarea atenta a materiilor prime utilizate, monitorizarea modului in care decurge procesul de fabricatie si pana la modul in care se realizeaza ambalarea finala. Beneficiind de personal cu experienta vasta in activitatea de productie, fiecare produs poarta marca profesionalismului si fiecare reteta de fabricatie poarta amprenta fanteziei si creativitatii.

Unul din obiectivele primordiale ale profesionistilor din productie este obtinerea unor produse cat mai naturale, cu valoare nutritiva si stimulativa ridicata. Pe baza identificarii nevoilor consumatorilor de dulciuri, in prezent se lucreaza intens pentru largirea ariei sortimentale de produse. Activitatea departamentului de productie si a tuturor membrilor companiei este subordonata consumatorilor , satisfactia consumatorilor fiind satisfactia companiei. Acestea sunt motivele pentru care "Vis SA" are sanse reale de reusita si in viitor pe piata dulciurilor .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.