Filmele

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.85

nivel: Liceu

Unu: Cere fiecarui tanar sa impartaseasca numarul mediu de filme pe care le urmareste intr-o luna. Determina apoi media pe tot grupul. Estimeaza apoi numarul de filme pe care ei le vor viziona pana vor absolvi liceul. Inmulteste cu doi ca sa determini numarul de ore petrecute in vizionarea filmelor pentru a demonstra cantitatea de timp pe care ei o vor cheltui pe vizionarea filmelor. Doi: Enumera [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Filmele

Unu: Cere fiecarui tanar sa impartaseasca numarul mediu de filme pe care le urmareste intr-o luna. Determina apoi media pe tot grupul. Estimeaza apoi numarul de filme pe care ei le vor viziona pana vor absolvi liceul. Inmulteste cu doi ca sa determini numarul de ore petrecute in vizionarea filmelor pentru a demonstra cantitatea de timp pe care ei o vor cheltui pe vizionarea filmelor. Doi: Enumera urmatoarele categorii de filme si pune-i pe tineri sa aleaga primele trei in ordinea preferintelor: aventura, desene animate, comedie, drama, filme despre familie, romantice, groaza, musicaluri, anticipatie, sport, violenta, western. Cere catorva dintre ei sa impartaseasca in fata tuturor primele trei categorii in ordinea importantei pentru ei.

Aceasta te va ajuta sa-ti faci o idee despre felurile de filme pe care le urmaresc tinerii tai. Intreaba-i apoi cate din filmele pe care le urmaresc ar primi aprobarea parintilor.
Trei: Cere tinerilor sa discute valorile pe care ei cred ca le prezinta si le propaga filmele de astazi. Pentru a-i ajuta sa inceapa, scrie primele trei pe o tabla: 1-foloseste violenta pentru a-ti rezolva problemele, 2-problemele pot fi rezolvate rapid, 3-relatiile incep cu partea fizica. Scrie toate raspunsurile lor pe tabla. Compara numarul de valori bune cu cele gresite prezentate in filme. Cere-le tinerilor sa explice cum pot viziona filmele fara sa fie afectati de valorile negative.

Patru: Citeste urmatoarele afirmatii si cere-le tinerilor sa se ridice daca ii caracterizeaza. 1-Ma opresc din vizionarea filmului chiar la mijlocul lui daca vad ca ceva nu este in regula; 2-Imi aleg cu atentie filmele pe care le vizionez; 3-Urmaresc filmele care au foarte mula violenta si putina nuditate sau sex; 4-Ma rog pentru filmele pe care le urmaresc. Cinci: Citeste urmatoarele versete si cere-le tinerilor sa spuna cum anume se refera acestea la vizionarea de filme: Romani 6:12-14; 8:5-8; 12:2; 14:1-4. Pune apoi pe fiecare tanar sa impartaseasca un lucru pe care l-au invatat din cartea Romani despre vizionarea filmelor.

Incheiere: Ajuta-i pe tineri sa inteleaga ca ei au decizii de luat in ce priveste vizionarea filmelor. Provoaca-i sa caute sfat de la parinti si liderii bisericii si sa fie gata sa spuna "nu" vizionarii unui film daca nu este curat. Aceasta este o optiune pe care multi dintre ei o uita.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.