Fenomenul stigmatele

3x puncte

categorie: Religie

nota: 9.61

nivel: Facultate

Din analizele unui grup de medici, care au urmarit acest fenomen s-a constatat ca din aceste rani, in fiecare vineri, curgea sange. Padre Pio a avut capacitati vindecatoare pe toata perioada existentei sale.
Aceste fenomene demonstreaza inca o data ca ratiunea umana inca nu percepe toate fenomenele care au loc in noi, ca pot exista si indivizi construiti cu un alt scop existential, ca viata[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Fenomenul stigmatele

Din analizele unui grup de medici, care au urmarit acest fenomen s-a constatat ca din aceste rani, in fiecare vineri, curgea sange. Padre Pio a avut capacitati vindecatoare pe toata perioada existentei sale.
Aceste fenomene demonstreaza inca o data ca ratiunea umana inca nu percepe toate fenomenele care au loc in noi, ca pot exista si indivizi construiti cu un alt scop existential, ca viata fiintei umane poate fi asigurata si de un alt tip de energie neperceput de pamintenii obisnuiti.

Existenta oricarei fiinte necesita o cheltuiala de energie, care poate fi asigurata invizibil de catre simtul omului de rand.
Precogniscibilitatea este un fenomen care a fost demonstrat de mai multe fiinte umane, si anume prezicerea unor fenomene care in timp s-au indeplinit.

Doresc sa relatez ca relatia noastra cu viitorul exista. Trebuie numai sa ai capacitatea de a simti aceste fenomene si, a-si dori sa aduc un exemplu din viata mea personala, care o stiu toti membrii familiei si prietenii.In anul 1978 eu am fost invitat la Moscova, in Kremlin de catre niste personalitati importante. Mi-au propus sa plec in Vietnam, la Saigon, unde pe timpul acela era o perioada de tranzitie dupa razboi. Americanii plecasera din Vietnam, iar rusii intrau pe tot teritoriul. In acea perioada, eu eram doctor in biologie si terminam inca un doctorat in domeniul utilizarii baculovirusurilor pentru controlul densitatii unor insecte daunatoare.

Am facut toate actele de plecare, pana si biletele de avion le luasem. Trebuia sa plec cu fiul meu cel mic Veaceslav, care avea atunci 5 ani. Ceilalti 3 copii erau acum la scoala si a trebuit sa ii las cu bunicii. Cu o noapte inainte de plecare, am visat ca sunt prins in Saigon si condamnat la moarte. Am visat ca stateam pe un podet de lemn si deasupra mea atarna funia cu care trebuia sa fiu spanzurat, si la un moment dat am disparut de pe podet si m-am trezit intr-o biserica luminoasa.

A doua zi, de dimineata am telefonat la Moscova si am anuntat ca refuz sa plec in Vietnam. Nu pot sa astern pe hartie cuvintele pe care le-am auzit de la capatul celalalt al firului, dar am refuzat cu desavarsire, inghitind reprosurile demnitarilor de atunci. La institutul in care lucram, eu eram responsabil de cercetatorii stiintifici din domeniul protectiei biologice si, cu aceasta ocazie am fost injurat si pedepsit de toti veneticii, mai ales ca eram singurul roman cercetator stiintific principal din institut, ceilalti fiind rusi sau evrei.

In locul meu a plecat un cercetator din Leningrad pe care il cunosteam, impreuna cu cinci colegi, despre care am aflat, dupa un an de zile, ca doar doi dintre ei s-au intors si aceia bolnavi. Ceilalti fusesera asasinati.Cu mult timp inainte de a incepe cercetarile stiintifice in domeniul extractelor de substante biologic active din insecte, am avut un vis in care eram schior. Saream de pe o trambulina foarte inalta, zburam peste firele de electricitate si mi se parea ca sar peste niste ziduri foarte inalte si ajungeam in Franta.

Aici, faceam un ciclu de experiente cu virusuri recombinate si am descoperit o proteina care imi subtia pielea. In aceeasi zi am plecat la biblioteca, unde am gasit articolele unor cercetatori din Coreea de Sud, care descriau niste procedee de obtinere a unor proteine din hemolimfa (sangele) unor insecte. Trei nopti nu am putut dormi. Aveam impresia ca cineva ma indemna sa cercetez mai departe. Am lucrat in secret 20 de ani. Primele preparate pe care le-am obtinut le-am testat pe corpul meu.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Religie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.