Fenomene aeriene neidentificate in regiunea Regatului Unit

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.99

nivel: Facultate

"S-a raportat ca obiectele pot schimba directia de zbor instantaneu, se pot opri, pot accelera sau decelera" intr-un mod imposibil pentru aeronavele pamantesti. Mentionand avioanele militare experimentale, cum ar fi SR-71, F117, B2 "Stealth", ori alte tipuri mai noi (numele acestora erau sterse in documentul desecretizat, fiind secrete), studiul subliniaza: "nici unul din aceste avioane nu pot sta[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Fenomene aeriene neidentificate in regiunea Regatului Unit

"S-a raportat ca obiectele pot schimba directia de zbor instantaneu, se pot opri, pot accelera sau decelera" intr-un mod imposibil pentru aeronavele pamantesti. Mentionand avioanele militare experimentale, cum ar fi SR-71, F117, B2 "Stealth", ori alte tipuri mai noi (numele acestora erau sterse in documentul desecretizat, fiind secrete), studiul subliniaza: "nici unul din aceste avioane nu pot sta nemiscate deasupra unui punct si apoi sa accelereze, deci ele nu pot fi cauza rapoartelor in care apar respectivele fenomene".

Documentul examineaza in detaliu ipotezele ca OZN-urile ar fi: avioane fara pilot, planoare, parapante, elicoptere, baloane cu aer cald, radiosonde meteorologice, sateliti, stoluri de pasari, roiuri de fluturi, unele procese din atmosfera inalta, intre care meteoritii, halouri sau coroane solare, norii luminosi etc. Acestea pot genera unele rapoarte OZN, dar nu pot explica toate cazurile. Alte ipoteze, cum ar fi fulgerele globulare, sau formatiunile plasmatice, desi autorilor studiului li se par promitatoare, sunt deocamdata prea putin cunoscute pentru a oferi explicatii convingatoare.

Studiul militar britanic nu exclude nici ipoteza extraterestra. El afirma astfel, negru pe alb: "Pentru a asigura o abordare stiintifica impartiala, nu poate fi eliminata posibilitatea unui soi de vehicul exotic, de origine terestra sau spatiala, pana nu s-au examinat toate dovezile disponibile", mentionand ca "nivelul final este posibilitatea, extrema, a obiectelor extraterestre aflate sub un tip de control". Studiul adauga ca, pentru "intalnirile apropiate" de gradul 3 sau 4 (deci presupusele intalniri cu nepamanteni, eventual cu rapiri) "e clar ca anumite rapoarte, provenind din diferite zone ale lumii, par sa prezinte similitudini dincolo de simpla coincidenta".

"Anumiti ufologi au tras concluzia, pe baza unor rapoarte de la persoane credibile, ca acele entitati pot evita suprasarcinile enorme din manevrele descrise; poate nu au masa; poate au chiar capacitatea de a se materializa si dematerializa". "Intrucat aceste entitati pot, de asemenea, conform rapoartelor, sa apara si sa dispara dupa dorinta, avand si inteligenta, se poate presupune ca ele pot si decide cand si daca sa fie vizibile sau nu fata de oameni" (reamintim ca aceste citate provin dintr-un document militar presupus ca va ramane secret!).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.