Femeia - eternul feminin

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.88

nivel: Liceu

Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel) Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pana o face ea singura. (Humphrey Bogart)
Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) Atentie la o femeie care gandeste logic ! Caci logica si femeia sunt atat de heterogene, incat este impotriva naturii ca[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Femeia - eternul feminin

Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel) Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pana o face ea singura. (Humphrey Bogart)
Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) Atentie la o femeie care gandeste logic ! Caci logica si femeia sunt atat de heterogene, incat este impotriva naturii cand apar impreuna. (Johannes Cotta)

Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder) Pentru mine femeile sunt ca si elefantii. Imi place sa-i privesc, dar nu mi-ar placea sa am unul. (W.C. Fields) Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie ?" (Sigmund Freud)Cand o femeie isi rujeaza buzele, este ca si cand un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope)

Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de varsta mijlocie, si barbatii batrani. (Irisches Sprichwort) Femeile Nimic nu e mai rau decat o femeie, chiar daca e buna. (Menander)
Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton)
Toate femeile sunt la fel. Dar fiecare e mereu alta. (Plai cu Boi)
Femeia ? O enigma neinteleasa nici de ea insasi. (Anonim)
Femeia este ca plicul de ceai. Nu-i afli taria pana nu-i dai drumul in apa fierbinte.(N. Reagan)
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.