Favorabilitati

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.81

nivel: Facultate

B6 - pentru multiplicarea celulelor sistemului imunitar. 100 mg/zi timp de 3 luni - cand gasim carenta la 75;
Manganu - protejeaza inima de RL. Iata o adresa clara. Ar trebui sa nu existe bolnav de inima care sa nu aiba verificarea manganului. Invers, la orice bolnav de inima masurati carenta de mangan asigurati-I necesarul de mangan, daca vreti sa aveti rezultate bune in interventiile BE[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Favorabilitati

B6 - pentru multiplicarea celulelor sistemului imunitar. 100 mg/zi timp de 3 luni - cand gasim carenta la 75;
Manganu - protejeaza inima de RL. Iata o adresa clara. Ar trebui sa nu existe bolnav de inima care sa nu aiba verificarea manganului. Invers, la orice bolnav de inima masurati carenta de mangan asigurati-I necesarul de mangan, daca vreti sa aveti rezultate bune in interventiile BE ptr. ca altfel veti avea rezultate bune pe moment, stabilizati si vedeti ca nu se poate stabiliza prea bine. Si trece o saptamana si revine de unde a plecat.

Fierul - pentru celulele rosii.
Cuprul - pentru productia de celule sanguine in maduva osoasa.
Alchilgliceroli - sunt de fapt 3 substante naturale care sunt produse in ficat. Ficatul este uzina chimica a unei structuri vii, ficatul oboseste destul de mult, - nu prea dam noi importanta - oboseste si pe sistem nervos - stres, si pe lipsa de anumite oligoelemente. Alchilgliceroli au capacitatea de a inhiba tumorile canceroase, de a mari leucocitele in caz de nevoie deci este partea materiala a ceea ce noi putem face, de a crea rezerva energetica a SI.

Alchilgliceroli se gaseste in uleiul de ficat de rechin
Echinacea - mareste numarul de celule albe, are efect de antibiotic.Enzime - au capacitatea de a creste numarul de celule NK si a macrofagelor. Se gasesc in magazinele sub urmatoarele denumiri: - phitozyme si medizyme. Pe cutiutele produsului sa fie trecute cel putin 8 enzime din cele 9 existente.Dimetilglicina (DMG) - este un aminoacid care imbunatateste SI fiind un imunomodulator natural, (ajuta SI sa se refaca, sa ajunga la potentialul necesar indeplinirii rolului sau).

Arginina - aminoacid care stimuleaza timusul (organul in care cresc si se maturizeaza celuleleT), mareste producerea hormonului uman de crestere a glandei hipofizei (nu ne ajuta sa crestem in inaltime ci ajuta sa creasca celulele de care este nevoie in momentul in care apare o leziune).Untura de peste - opreste dezvoltarea cancerului.
Flavinoide - distrug RL, protejeaza integritatea peretilor capilarelor, inhiba oxidarea colesterolului de tip LDL (acest tip de colesterol se oxideaza si se depune in placi pe artere).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.