Faraonii din Scotia

1x punct

categorie: Istorie

nota: 9.67

nivel: Facultate

Asezat la nord de Atlantida, Duncan si-a efectuat lucrarea pe solul sacru al indienilor americani si in apropiere de oasele familiei Pharoah din Montauk. Mostenirea regala a acestei familii isi are radacini prea vechi in timp pentru a putea fi descoperite, dar este cert ca indica spre continentul pierdut al Atlantidei.
Sarcina lui Duncan a constat in a manipula energiile de-a lungul retelei[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Faraonii din Scotia

Asezat la nord de Atlantida, Duncan si-a efectuat lucrarea pe solul sacru al indienilor americani si in apropiere de oasele familiei Pharoah din Montauk. Mostenirea regala a acestei familii isi are radacini prea vechi in timp pentru a putea fi descoperite, dar este cert ca indica spre continentul pierdut al Atlantidei.
Sarcina lui Duncan a constat in a manipula energiile de-a lungul retelei pazite multa vreme chiar de familia Pharoah.

Alegerea locatiei (cimitirul in care erau ingropate oasele lor) i-a permis lui Duncan sa acceseze intelepciunea pierduta a acestor paznici stravechi ai retelei. Duncan a devenit un canal perfect pentru energia clanului Pharoah intrucat propria sa genealogie isi are sorgintea in familiile faraonilor din Egipt, despre care Edgar Cayce si altii au afirmat ca provin din Atlantida.

Povestea acestor informatii incepe cu descoperirea numelui lui Duncan Cameron in autobiografia lui Aleister Crowley, intitulata Confesiunile lui Aleister Crowley. La pagina 361, autorul vorbeste de un anume Ludovic Cameron, cunoscut si sub numele de "Duncombe" sau "Duncan", care dorea sa reunifice natiunile celtice intr-un imperiu. La pagina 366 el face o noua referire la Duncan Cameron, citand din MacBeth: "Sa-l trezesti pe Duncan din somnul lui? Mi-as dori sa poti face acest lucru".

Ma intreb daca Shakespeare, a carui opera este considerata o transcriere a Cabalei intr-un plan literal, nu vorbea chiar de Duncan Cameron al nostru. La vremea respectiva nu am inteles semnificatia acestei descoperiri, dar mi-am imaginat intuitiv ca MacBeth a facut parte din arborele genealogic al lui Duncan. Doi ani mai tarziu, am primit un telefon de la Jon Singer, care a adus multa lumina asupra cazului. Jon m-a sunat din senin si mi-a spus ca a citit o carte in care se demonstra ca MacBeth descindea direct din faraonii Egiptului. Tocmai atunci citeam eu insumi un studiu referitor la faraoni. Cartea de care mi-a vorbit Jon se numea MacBeth: Marele Rege al Scotiei si era semnata de Peter Ellis.

Potrivit informatiilor din aceasta carte, celtii provin din India, de unde au migrat catre Egipt, sub conducerea lui Niul. Acesta s-a casatorit cu fiica faraonului, Scota, care a dat nastere unui fiu numit Gaidheal Glas. Faraonul acelei epoci era Chenthres, cunoscut si sub numele de Ramses II (fiecare faraon avea cel putin cinci nume diferite).

In timpul persecutiei evreilor, celtii au fost siliti sa paraseasca Egiptul. Ei s-au indreptat catre Palestina, Africa de Nord, iar apoi Spania si Irlanda. Dupa ce s-au stabilit in Insulele Britanice, si-au numit regatul Scotia, in onoarea Scotei, fiica faraonului. Era evident ca scotienii erau foarte mandri de mostenirea lor spirituala, care ii unea cu faraonii Egiptului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.