Falun Dafa - Conferinta din Sydney

7x puncte

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Este deoarece am condensat sistematic mai multe lucruri considerate secrete ceresti in aceasta carte, cum ar fi ca oamenii sunt capabili sa practice cultivarea, cum ar trebui practicata cultivarea, caracteristicile acestui univers etc.Poate da posibilitate unui practicant sa termine cu succes cultivarea. Din cauza ca nimeni nu a mai facut asa ceva in trecut, atunci cand citesc cartea multi oameni [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Falun Dafa - Conferinta din Sydney

Este deoarece am condensat sistematic mai multe lucruri considerate secrete ceresti in aceasta carte, cum ar fi ca oamenii sunt capabili sa practice cultivarea, cum ar trebui practicata cultivarea, caracteristicile acestui univers etc.Poate da posibilitate unui practicant sa termine cu succes cultivarea. Din cauza ca nimeni nu a mai facut asa ceva in trecut, atunci cand citesc cartea multi oameni ajung la concluzia ca citesc secrete ceresti.

Unele dintre ele sunt secretele secretelor, cunoasterea lor de catre oameni nu a fost niciodata permisa. Am dezvaluit atatea lucruri in carte pe care oamenii nu au avut niciodata permisiunea de a le cunoaste. Desigur, fac asta cu un scop. Daca cineva dezvaluie la intamplare secrete ceresti, face astfel de lucruri in mod iresponsabil si spune principii de nivel asa de inalt dupa propria vointa ca si cum ar fi teorii ordinare ale oamenilor obisnuiti atunci se va putea spune intr-adevar ca face o dezvaluire de secrete ceresti, adica face ceva rau. Drept urmare, va avea de indurat pedepse.

Am motive in a face asta.In primul rand, la un nivel superficial, am aflat ca multi oameni au realizat dupa multi ani de practica Qigong, ca Qigong-ul are de fapt implicatii foarte profunde. Ei stiu ca poate da posibilitatea cuiva de a atinge un nivel foarte inalt prin practica cultivarii si chiar poate da posibilitatea terminarii cu succes a cultivarii. Insa se simt frustrati pentru ca nu pot gasi o astfel de cale autentica. Qigong-ul obisnuit e doar pentru vindecarea bolilor si pastrarea sanatatii decat practica de cultivare.

De aceea, multi oameni au ajuns in manastiri si au devenit budisti si venereaza calugari drept maestri. Spunand asta, am sa adaug ca Buddha Sakyamuni a spus ca Dharma sa nu va putea salva oameni in perioada de sfarsit a Dharmei. Asta a fost spusa chiar de Buddha Sakyamuni.La aceasta situatie s-a ajuns din multe cauze. De aceea, pentru multi oameni, indiferent cum practica ei cultivarea, fie in temple sau prin Qigong, ei inca simt ca nu au obtinut de fapt nimic si nu au avansat deloc in mod real. Am vazut oameni care au dorinta sincera de a avansa, dar sunt necajiti pentru ca nu pot gasi o cale autentica pentru asta. Vad ca oamenii sufera.

Ca atare, as vrea sa aduc cu adevarat pe cei care vor sa obtina Fa la nivele mai inalte. Aceasta este un motiv principal.
Insa odata ce o lege ortodoxa este facuta publica, va necesita ca mintea umana si valorile morale sa se reintoarca la nivele inalte, iar oamenilor li se cere sa fie buni. Cerintele pentru practicanti trebuie sa depaseasca standardele morale mediocre ale oamenilor obisnuiti. Drept urmare, va beneficia si societatea umana. Desi multi oameni dupa ce citesc aceasta carte nu pot sa practice cultivarea cu adevarat, totusi ei vor intelege cu siguranta principiile comportamentului uman adevarat. Ei poate vor deveni oameni mai buni.

Cu toate ca poate ca nu vor fi in stare sa practice cultivarea, ei totusi vor deveni mai buni ca oameni. In acest fel va beneficia intreaga societate. Asa se intampla mereu cand o lege ortodoxa este facuta publica. De fapt, religiile ortodoxe care au aparut de-a lungul istoriei cum ar fi crestinismul, catolicismul, budismul, taoismul, iudaismul au putut toate sa faca inima umana sa se intoarca catre bine si in acelasi timp, au dat posibilitatea celor care doreau cu adevarat sa se ridice in cultivare sa obtina Legea si sa ajunga la finalul practicii cultivarii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.