Extraterestrii celebri

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.96

nivel: Facultate

Un extrateresru aflat in legatura cu vindecatorul Shlomo Kira din Israel. Arata ca un barbat subtire, inalt al carui par seamana cu o panglica lunga din material plastic. Poarta o capa tot din plastic si are o figura stranie. Are varsta de 800 de ani. A fost pe Pamant timp de 500 de ani pentru a indeplini o munca de importanta stiintifica in interesul planetei noastre. Face parte dintr-un grup de [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Extraterestrii celebri

Un extrateresru aflat in legatura cu vindecatorul Shlomo Kira din Israel. Arata ca un barbat subtire, inalt al carui par seamana cu o panglica lunga din material plastic. Poarta o capa tot din plastic si are o figura stranie. Are varsta de 800 de ani. A fost pe Pamant timp de 500 de ani pentru a indeplini o munca de importanta stiintifica in interesul planetei noastre. Face parte dintr-un grup de entitati existentiale care in colectivitate au o existenta complexa.

Isi are originea intr-o galaxie diferita de planeta noastra care se numeste Arcaeea.Este cel mai cunoscut extraterestru care actioneaza pe Pamant. Sunt foarte multi contactati care afirma ca sunt in legatura cu el (in Romania - Melfior Ra). Este considerat comandantul suprem al tuturor navelor extraterestre care actioneaza in preajma Pamantului. Are un rol deosebit in spiritualizarea si salvarea planetei Pamant in aceste vremuri grele de tranzitie spre o noua civilizatie spirituala. Ii este atribuit rolul de maestru spiritual si se spune ca este in perfesta comuniune cu Creatorul.

Arata ca un tanar chipes cu parul blond. Unii contactati afirma ca vine dupa planeta Nirbua, care este o alta dimensiune a planetei Marte. Pe langa corpul semi-material are mii de corpuri mentale prin care actioneaza in diferite partiale universuluisi comunica cu mii de fiinte simultan. Exista pareri conform carora Ashtan Sheran este o entitate spiritula, materializatre a subconstientului omenirii sau chiar un grup de entitati foarte evoluate pe care cantactatii le recunosc in persoana lui Ashtan Sheran.

Ivo A. Benda care sustine ca a luat legatura cu Ashtan Sheran spune ca are varsta de 28.000 de ani, are o sotie Ester si un fiu, Isak si vine dupa planeta Nirbua, dimensiune a planetei Marte, dar a trait si in Atlantida pana la scufundarea acesteia in urma cu 11.200 de ani. Pe site-ul www.cosmic-people.com pot fi gasite numeroase imagini cu navele lui Ashtan Sheran, multe din ele fiind desenate de o fetita de numai 8 ani numita Terezka din Avirov care este in legatura cu Ashtan Sheran.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.