Extraterestrii

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.96

nivel: Liceu

Desfasurandu-se perfect ordonat navele prinsera ca intr-un navod intreaga planeta.Si apoi emisera un comunicat.Pentru toti locuitorii planetei.Zek urmari alaturi de toti ceilalti comunicatul navelor extraterestre. Deja in acel moment propriile lor nave se ridicasera in aer si se mentineau la o mica distanta fata de extraterestrii. Zek privi si asculta. Mesajul transmis era cat se poate de laconic [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Extraterestrii

Desfasurandu-se perfect ordonat navele prinsera ca intr-un navod intreaga planeta.Si apoi emisera un comunicat.Pentru toti locuitorii planetei.Zek urmari alaturi de toti ceilalti comunicatul navelor extraterestre. Deja in acel moment propriile lor nave se ridicasera in aer si se mentineau la o mica distanta fata de extraterestrii. Zek privi si asculta. Mesajul transmis era cat se poate de laconic si fara echivoc :"Daca nu va predati imediat si neconditionat va ucidem pe toti ".Cinci batai de inima mai tarziu razboinicii lor declansara atacul impotriva extraterestrilor .

Zek alerga spre propriul garaj.Avea acolo o micuta naveta inarmata.O folosea pentru propria siguranta in timpul deselor conflicte ce degenerau uneori in mici razboaie.Si nici acum nu avea de gand sa stea cu mainile in san. In curand milioane de navete micute decolara vertiginos si atacara intrusii. Raze laser tasnira din botul lor muscand din trupurile invadatorilor.Batalia se transforma, in doar cateva secunde, in macel. Sute de nave micute se prabuseau in flacari, explodand in milioane de bucatele, atinse de armele masive de la bordul navelor extraterestre.

Dar nu s-au predat si nici n-au fugit.Au luptat cu disperare,cu ura, pana la moarte.Totul s-a desfasurat prea repede.Mult prea repede.N-au avut nici-o sansa.Zek muri printre primii.Si atunci cand totul era deja pierdut, cand era deja mult prea tarziu, cand orasele incepeau sa dispara in urma navelor dusmane guvernele au luat ultima lor hotarare. Autodistrugerea.Completa.Totala.Ireversibila.
In nava amiral de pe orbita, generalul Alexei Vladimir urla si spumega cuprins de o criza de nervi. Javrele dracului de extraterestrii!!! Toata flota lui.Distrusa.Complet distrusa.

Nici-un ofiter nu indraznea sa stea in preajma amiralului cand il apucau crizele de nervi.Si acum se purta ca un nebun, lovind cu picioarele in consolele de navigatie si in orice sau oricine era pe langa el.Trecura cateva ore si amiralul tot nu se potolise.Stia ca pierderea intregii flote robotizate insemna scoaterea lui la pensie.Si ura asta. Nenorocitii aia de extraterestrii nu se supusesera.
Avusesera indrazneala sa-l atace.Pe el. Pe Marele amiral Alexei.Si nici macar nu stiusera sa piarda elegant. Distrusesera toata nenorocita de planeta cu toate resursele ei si toata flota lui .Iar daca pentru pierderea flotei poate ca ar mai fi fost o scuza, pentru pierderea planetei pedeapsa era inevitabila.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.