Explicatii privind completarea formularului in registrul general de evidenta a salariatilor

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.86

nivel: Facultate

Pentru identificarea corecta a noului salariat se completeaza corect rubricile numele si prenumele salariatului, codul numeric personal, domiciliul stabil si datele actului de identitate.
In coloana "Data incheierii contractului individual de munca" se inscrie data (zi/luna/an) la care s-a efectuat aceasta procedura, care poate fi cel mult data inceperii activitatii, data la care salariatu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Explicatii privind completarea formularului in registrul general de evidenta a salariatilor

Pentru identificarea corecta a noului salariat se completeaza corect rubricile numele si prenumele salariatului, codul numeric personal, domiciliul stabil si datele actului de identitate.
In coloana "Data incheierii contractului individual de munca" se inscrie data (zi/luna/an) la care s-a efectuat aceasta procedura, care poate fi cel mult data inceperii activitatii, data la care salariatul trebuie sa aiba intocmite documentele de angajare.

In coloana "Data inceperii activitatii" se inscrie data (zi/luna/an) prevazuta la Cap. C lit. a) sau b), dupa caz, din formularul 4_2 "Contractul individual de munca".
In coloana "Locul de munca" se inscrie denumirea corecta a Departamentului/Serviciului/Compartimentului in care este subordonat locul de munca ocupat de noul salariat. Denumirea trebuie sa corespunda cu Organigrama Societatii.

In coloana "Ocupatia (functia si/sau meseria)" se inscrie functia/meseria stabilita la Cap. E al formularului 4_2 "Contractul individual de munca" conform cu denumirea din nomenclatorul "Clasificarea Ocupatiilor din Romania - C.O.R". In aceasta coloana se inscrie si codul corespunzator functiei/meseriei potrivit acestui nomenclator.

In coloana "Salariu de baza" se inscrie salariul de baza brut de incadrare in lei (fara zecimale) negociat de parti la data inceperii activitatii si inscris la Cap. J alin. 1 al formularului 4_2 "Contractul individual de munca".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.