Existente paralele: Lumea Heavisaidelor si Lumea Noastra

5x puncte

categorie: Biologie

nota: 9.79

nivel: Liceu

La proiectarea robotului biologic Om, a robotomului sub altă denumire, realizat prin prelucrarea în laboratoarele extraterestre a zestrei genetice deținută de Fiul pămîntului de pe Terra atestat de textul biblic așa cum am arătat în Referatul Nr.5 Pioneratul și Tehnica Pioneratului Omenirii, s-a ținut seama de condițiile de adaptabilitate a noului produs biologic, robotomul, în ecosistemului T[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Existente paralele: Lumea Heavisaidelor si Lumea Noastra

La proiectarea robotului biologic Om, a robotomului sub altă denumire, realizat prin prelucrarea în laboratoarele extraterestre a zestrei genetice deținută de Fiul pămîntului de pe Terra atestat de textul biblic așa cum am arătat în Referatul Nr.5 Pioneratul și Tehnica Pioneratului Omenirii, s-a ținut seama de condițiile de adaptabilitate a noului produs biologic, robotomul, în ecosistemului Terra.

În Referatul Nr.1 Vechimea Sistemului Planetar al Soarelui am introdus patru sisteme de referință neconvenționale cu ajutorul cărora să putem studia starea materială și ondulatorie a realităților din Univers și inclusiv de pe pământ. Vom reaminti aici că cele patru sisteme de referință au la bază cele patru funcții trigonomrtrice: funcția sinus pentru Scara biologică sau Scara Omului (SO), funcția cosinus pentru Scara infiniților mici (Sim), funcția tangențială pentru Scara infiniților mari (SIM) și funcția cotangențială pentru Scara fundamentală (SF).

Cu ajutorul acestor serii de funcții se definesc legăturile noastre matematice pretutindeni în spațiul terestru cu materia și cu dumnezeirea, cu alte cuvinte soluțiile matematice ale acestor funcții reprezintă rezolvarea ecuațiilor de existență temporară și sapțială, adaptabilitate robotomului, a omului, la ecosistemul Terra.

Extraterestrii, vezi Referatul Nr.4 Bazele extraterestrilor pe Terra, au studiat cu atenție straturile superioare ale atmosferei terestre și au observat că la ora 3 dimineața la echinocții, la altitudinea de 100.000 de metri față de nivelul mării, se găseste un strat atmosferic superrarefiat ce conține azot molecular și care reflectă undele radio de o anumită mărime (așa cum se poate observa în figurile 14 și 15 din Referatul nr.7 Calendarul Biblic și Omul Prezentului) și că acel strat formează un scut protector împotriva radiației cosmice.

După răsăritul Soarelui, din cauza încălzirii atmosferei aceasta se dilată și poziția acelui strat atmosferic se schimbă în sens crescător pînă la ora 15 cînd se găseste la altitudinea de 400.000 de metri deasupra mării. Pe măsură ce Soarele coboară spre asfințit, atmosfera se răcește și ca urmare se contractă, astfel că la ora 3 mîine dimnineață altitudinea acelui strat atmosferic ajunge din nou la 100.000 de metri deasupra mării. Mișcarea aromnică în sus și în jos a acelui strat atmosferic superrarefiat cunoscut sub numele de stratul Heavisaide, este în realitate diferită de la zi la zi, de la sezon la sezon, dar veșnică, ea fiind determinată matematic cu ajutorul seriei Sinusoidale.

Cu ajutorul seriei Sinusoidale se poate determina cu precizie în fiecare secundă a unui an altitudinea stratului Heavisaide deasupra unui punct de pe pământ întroducînd în ecuație parametrii variabili și constantele circadiene cum ar fi coordonatele geografice, altitudinea punctuluii față de nivelul mării, temperatura și starea vremii, etc.

Dacă aducem imaginar o rază de lumină din stratul Heavisaide pînă la un om situat la nivelul mării, raza va avea în condiții teoretice, la echinocții, lungimea de 100.000 de metrii la ora 3 dimineața și va crește progresiv pînă la 400.000 de metri la ora 3 după masa, după care va descrește din nou, acest ciclu se repetându-se veșnic cu specificitățile circadiene corespunzătoare fiecărui punct geografic de pe pământ. Distanța instantanee Heavisaid – Om determinată astfel, este egală ca valoare cu modulul Undei Modulatoare a Vieții definită de frecvențe în domeniul audio, ca “sunetul lăutelor” din textul biblic, sau cromozomul energetic de tipul 4 din Referatul nr.3. Pentru a avea o imagine mai concretă a legăturii Om – Heavisaide, vom afirma că la ora 3 dimineața la altitudinea de 100.000 de metri, în stratul Heavisaide, se găsește un „balonaș” și că acel balonaș este legat printr-o rază invizibilă de tine.

Balonașul se va ridica pînă la altitudinea de 400.000 de metri la ora 3 după masa și va coborî o dată cu stratul Heavisaide, prin similitudine ca o barcă în care stă un pescar ridicată și coborîtă de fluxul și refluxul mării, aici pescarul fiind asemuit cu heavisaidul sau cu balonașul propriu. Acel „balonaș” este „imaginea ta electromagnetică” în stratul Heavisaide, prin similitudine cu imaginea ta intr-o oglindă, cu alte cuvinte ea este imaginea ta în Cer, în Cosmosul vecin.

(Exemplu: ce vezi atunci cînd privești intr-o fîntînă cu luciul apei limpede? Desigur, îți vezi propria ta imagine oglindită pe luciul apei din fântînă, cum prin similitudine în stratul Heavisaide ar sta și te-ar privi o corespondență electromagnetică a ta numită de noi heavisaid, fântâna fiind reprezentată în acest contest de straturile atmosferice. Imaginea din apă te privește tăcută, fără putere și nici măcar nu te vede. Oare noi sîntem pe Pământ imaginea unei lumi electromagnetice pe care nu o putem pune în evidență, care trăieste relativ în același timp și raportat la imensitatea Universului și în același spațiu cu noi? Oare activitățile și destinele noastre sînt hotărîte ACOLO în lumea electromagnetică și abia apoi acționăm noi biologic conform acelor hotărîri?)

Vom reaminti aici că cele patru sisteme de referință au la bază cele patru funcții trigonomertrice: funcția sinus pentru Scara. La rîndul său însă Unda Modulatoare a Vieții conține tuburi de unde electromagnetice compatibile mult mai mici determinate cu ajutorul seriile de funcții cosinusoidale pentru cîmpurile din Scara infiniților mici și de seriile de funcții cotangențiale pentru câmpurile din Scara Fundamentală.

Dezvoltând o relație matematică de stare după seria Cosinusoidală, lungimile de undă obținute, împachetate în Unda Modulatoare a Vieții, au valori de ordinul micronilor, de ordinul de mărime de sub “n ori 10 la puterea minus 6 metri” și frecvențele corespunzătoare pînă la valorile proprii luminii, pe care le vom numi Unde Vitale! Această gamă de lungimi de undă acoperă o bandă de frecvențe de ordinul gigaHerților pînă la ordinul teraHerților asemănându-l pe OM cu o lumină ce-și schimbă culoarea continuu (de 86.000 de ori în ciclul zi-noapte măsurate din secundă în secundă).

La baza întregii dezvoltări biologice a Omului stau informațiile primite prin intermediul lungimilor de undă de ordinul micronilor și care-l fac pe Om, Lumină: eu cred că aceasta ar fi semnificația textului biblic atunci când spune: “Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat”, sau a cromozomului energetic de tip 2 din Referatul Nr.3. Undei Vitale care guvernează metabolismul în sine, diviziunea celulară, creșterea și moartea, îi corespunde biblic Fiul.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Biologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.