Evaluarea proprietatii

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.87

nivel: Liceu

Au fost luati in consideratie toti factorii ce pot de influienta valoarea la data examinarii acesteia; evaluatorul declara ca nu a avut si nu va avea nici un interes personal cu privire la propietatea examinata; datele referitoare la propietatea de referinta rezulta din examinarea evidentelor propietarului, datele constatate in teren, normativele , cataloagele si indrumarele tehnico - economice -m[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Evaluarea proprietatii

Au fost luati in consideratie toti factorii ce pot de influienta valoarea la data examinarii acesteia; evaluatorul declara ca nu a avut si nu va avea nici un interes personal cu privire la propietatea examinata; datele referitoare la propietatea de referinta rezulta din examinarea evidentelor propietarului, datele constatate in teren, normativele , cataloagele si indrumarele tehnico - economice -metodologice sunt nominalizate in preambul.

Raportul de evaluare se conformeaza ipotezelor si conditiilor limitative la care facem referiri in text, identifica restrictiile impuse fie de propietar, fie de autor.
Valoarea estimata a propietatii este de 2.123.868 lei Aceasta valoare a fost estimata prin valorificarea selectiva a metodelor prezentate in preambul. Raportul de evaluare este elaborat conform Codului Deontlologic al pofesiei de evaluator. Continutul raportului de evaluare este in conformitate cu legislatia in domeniu, precum si cu cataloagele de specialitate indicate in text.

Efectuarea evaluarii si onorariul nu sunt conditionate de valoarea estimata a propietatii. PREMIZELE EVALUARII
Raportul de expertiza a fost intocmit pe baza urmatoarelor ipoteze, precum si a celor enuntate pe parcursul analizei:
- nu se asuma nici o responsabilitate cu privire la descrietrea situatiei juridice sau a considerentelor cu privire la titlul de propietate; se prezumeaza valabilitatea documentelor de propietate- propietatea putand fi vanduta;
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.