Evaluarea posturilor - Banca Transilvania

1x punct

categorie: Management

nota: 9.58

nivel: Facultate

Intreprinderile Mici si Mijlocii reprezinta in acest moment o prioritate strategica pentru Banca Transilvania. Aceasta manifesta un interes real pentru nevoile IMM-urilor, dezvoltand o relatie directa cu acestea, prin intermediul unei echipe profesioniste de specialisti IMM.

Rezultatul acestei relatii directe sunt produsele construite in conformitate cu nevoile intreprinderilor mic[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Evaluarea posturilor - Banca Transilvania

Intreprinderile Mici si Mijlocii reprezinta in acest moment o prioritate strategica pentru Banca Transilvania. Aceasta manifesta un interes real pentru nevoile IMM-urilor, dezvoltand o relatie directa cu acestea, prin intermediul unei echipe profesioniste de specialisti IMM.

Rezultatul acestei relatii directe sunt produsele construite in conformitate cu nevoile intreprinderilor mici si mijlocii, produse standardizate, rapide si curajoase: credite, abonament bancar, BT Ultra, produse de trezorerie, posibilitatea de a beneficia de avantajele de a fi membru al Clubului Intreprinzatorului Roman, operatiuni documentare.

Pe termen mediu se urmareste diversificarea bazei de clienti si concetrarea pe dezvoltarea domeniului de retail banking dar si dezvoltarea si/sau vanzarea de produse noi. Scopul major al organizatiei consta in maximizarea profitului pe termen lung si satisfacerea clientilor. Utilizand o abordare moderna a afacerilor, misiunea Bancii Transilvania este de a oferi randamente superioare actionarilor si de a construi cu clientii sai un parteneriat de lunga durata.

Dintre principalele obiecte de activitate ale Bancii Transilvania amintim:
-deschidere de conturi curente si conturi de depozit in lei si in valuta;
-efectuarea de incasari si plati prin aceste conturi;
-acordarea de credite in lei si valuta;
-emiterea si primirea de cecuri sau documente de plata;
-acceptarea de efecte de comert si efectuarea de operatiuni de scont;
-efectuarea de operatiuni de plasament, subscriere, gestionare si de pastrare de titluri si alte valori.

Pe baza profilului ocupational, analistul de resurse umane stabileste gradul de compatibilitate dintre angajat si postul pe care acesta il ocupa. Odata ce informatiile din compartimentele/capitolele profilului ocupational sunt stabilite, analistul de resurse umane realizeaza o prima varianta a fisei de descriere a postului. Acesta transmite apoi documentul persoanei care ocupa postul respectiv si managerului de post pentru analiza si observatii.

In cazul in care se impun anumite modificari, analistul de resurse umane trebuie sa execute operarea acestora. Daca se constata ca documentul este bine intocmit, acesta se da spre redactarea variantei finale.

In continuare prezentam cele 8 descrieri ale posturilor prin prezentarea a sase fise de post si doua descrieri folosind Modelul O"Net: Director General, Director Financiar, Asistent Director General, Audit Intern, Consilier de Credite, Casier, Referent de Marketing, Director de Resurse Umane.

DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.