Evaluarea performantelor fizice pentru posturile de subofiteri conducatori auto

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.85

nivel: Facultate

Echipamentul concurentilor: trening, casca, brau si pantofi de sport (fara cuie).In cazul in care concurentul cade de pe barna de echilibru trebuie sa reia trecerea si sa termine proba, in caz contrar este declarat "RESPINS".b) Urcare pe scara culisabila pana la etajul II al turnului de instructieLa semnalul "START", concurentul incepe urcarea de la baza scarii, de pe sol, trece peste pervazul fe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Evaluarea performantelor fizice pentru posturile de subofiteri conducatori auto

Echipamentul concurentilor: trening, casca, brau si pantofi de sport (fara cuie).In cazul in care concurentul cade de pe barna de echilibru trebuie sa reia trecerea si sa termine proba, in caz contrar este declarat "RESPINS".b) Urcare pe scara culisabila pana la etajul II al turnului de instructieLa semnalul "START", concurentul incepe urcarea de la baza scarii, de pe sol, trece peste pervazul ferestrei de la etajul II, proba fiind terminata la atingerea platformei turnului de instructie.

Este declarat "ADMIS" concurentul care finalizeaza proba.
La executarea acestei probe se va urmari si urcarea corecta pe scara (prinderea succesiva cu mainile a treptelor), iar in cazul folosirii lonjeroanelor concurentul este declarat "RESPINS".
Echipamentul concurentilor: trening, casca, brau si pantofi de sport.
Turnul de instructie va fi prevazut cu un dispozitiv de siguranta care va proteja concurentul impotriva caderii. Componenta acestuia este prevazuta in ordinul inspectorului general nr.1107/I.G. din 31.05.2005.

Securitatea concurentilor pe timpul desfasurarii probei, obligatoriu, se va asigura pentru fiecare culoar de catre doua persoane, din unitatea organizatoare, numite de presedintele comisiei de examinare, dupa cum urmeaza: prima persoana, care va sta la baza turnului, asigura prinderea carligului de siguranta aflat la capatul corditei de inelul aflat la braul concurentului, dupa care preia controlul capatului corditei trecut prin scripetele de asigurare, se amplaseaza in dreptul "elementului de franare" si anunta cand concurentul este gata pentru inceperea probei;

- a doua persoana va sta la etajul doi al turnului de instructie si va tine scara culisabila lipita de pervaz in timpul urcarii concurentilor.
c) Deplasare in subsol neiluminat, 20 de metri, cu aparatul de respirat avand vizorul obturat
La semnalul "START" concurentul se deplaseaza in spatiul special amenajat, incercand sa identifice patru obiecte dispuse aleatoriu pe traseu si sa ajunga la linia de sosire.
Comisia de examinare va prezenta concurentilor obiectele care urmeaza sa fie dispuse in subsol.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.