Evaluare relativa a SC Macofil SA Targu-Jiu

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

In anul 1990, IMC Targu-Jiu a devenit SC MACOFIL SA. societatea s-a preocupat tot timpul de dezvoltarea si consolidarea relatiilor comerciale cu partenerii interni si externi.
Venind tot timpul in intimpinarea pietei, in anul 1997, cu o investitie de peste 110 000 dolari a fost achizitionata din import si pusa in functiune o instalatie de fabricare a pavelelor din be[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Evaluare relativa a SC Macofil SA Targu-Jiu

In anul 1990, IMC Targu-Jiu a devenit SC MACOFIL SA. societatea s-a preocupat tot timpul de dezvoltarea si consolidarea relatiilor comerciale cu partenerii interni si externi.
Venind tot timpul in intimpinarea pietei, in anul 1997, cu o investitie de peste 110 000 dolari a fost achizitionata din import si pusa in functiune o instalatie de fabricare a pavelelor din beton vibropresat, in anul 1999 s-a facut o investitie de peste 1.200 000 dolari pentru transforormarea fostei linii tehnologice de tigla in linie mixta de fabricatie a elementelor de zidarie si a tiglelor.

Fabricarea tiglelor, desi, a fost modernizata in cadru aceleeasi investitii nu a dat rezultatele asteptate in primul an de functionare si a fost oprita si conservata. In anul 2004 a fost oprita linia tehnologica de caramida in vederea dezafectarii si in anii 2006-2009 a fost achizitionata din import si pusa in functiune o linie tehnologica noua de elemente de zidarie (formate mari), de mare capacitate si performanta in raport cu cerintele pietii care a costat peste 12 000 000 de euro In anul 2006, cu o investitie minima a fost achizitionata si pusa in functiune o linie tehnologica de fabricatie a tuburilor de canal, diverse dimensiuni.

In anul 2008, cu o investiti de peste 20 000 euro s-a modernizat linia tehnologica de fabricatie stilpi LEA din beton arma precomprimat.
In perioada in care linia tehnologica veche de caramizid nu a functionat, intreaga productie de caramizi a fost realizata pe linia tehnologic de tigla transformata in linie tehnologica de caramida.
La ora actuala functionam cu doua linii tehnologice de fabricatie a elementelor de zidarie din argila arsa, respectiv, linia tehnologica veche pentru formate mici si linia tehnologica noua pentru formate mari.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.