Eu vs Lumea

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.73

nivel: Liceu

Pentru k am un intreg capitol numai despre mine , nu o sa ma zgarcesc . In fond, am destul spatiu pe disc cat sa tin 10.000 de documente mai mult sau mai putin interesante. Nu stiu cat interes prezinta persoana mea pentru ceilalti , dar avand in vedere ca nu am despre cine sa scriu , chiar nu am ce face , asa ca o sa debitez cateva foi bune numai si numai despre A incantatoarea eu >> . Nu sunt ch[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Eu vs Lumea

Pentru k am un intreg capitol numai despre mine , nu o sa ma zgarcesc . In fond, am destul spatiu pe disc cat sa tin 10.000 de documente mai mult sau mai putin interesante. Nu stiu cat interes prezinta persoana mea pentru ceilalti , dar avand in vedere ca nu am despre cine sa scriu , chiar nu am ce face , asa ca o sa debitez cateva foi bune numai si numai despre A incantatoarea eu >> . Nu sunt chiar asa incantatoare , ci chiar stresanta.

Vorbesc mult prea mult , imi place sa imi bat joc de lume si urasc anumite persoane , care vor fi prezentate in urmatoarele capitole ale acestei capodopere literare. Totusi , ca sa respect titlul A Eu VS Lumea >> , voi povesti despre mine .. si despre lume .Urasc lumea . Mi se pare k peste 85% din ea este alcatuita din oameni prosti in adevaratul sens al cuvantului . Si lumea mai e si rea, barfitoare , indracita .. ce sa mai .. o oribilitate . De aceea Eu , ce , bineinteles , nu fac parte din tagma idiotilor, scriu aceste randuri ca un protest. Protestez impotriva lumii .

Si cineva care e un pic mai inteligent , probabil ca atunci cand va citi ce am scris , va spune A Ce dreptate are Rock Girl ! >> , fara sa`si dea seama k il includ si pe el in aceeasi categorie , pentru ca ii urasc pe toti, fara discriminare. Eu sunt Emo. Emotionala, Emotiva, Emotionanta, Emotionata . Toate sau niciuna J. Nu am stiut asta pana acum ceva timp , cand o prietena m`a vazut cu mana taiata si mi`a zis ca sunt emo . Am crezut`o pe cuvant . Pana la urma , de ce nu ? Pot fi orice vreau . Si apropo , stiu ca Rock Girl suna gay , dar asta nu e treaba nimanui , right ? Pot sa`mi pun orice nume vreau .

Pot spune ca ma cheama Minoneea, Vasilica , Ioana, Hortensia sau cum imi mai trece prin cap .. Dar nu asta e important . Nu vreau sa intrerup cursul povestirii pentru niste paranteze idioate .Deci , era vorba despre mine .Eu , Emo girl . Mie imi plac vampirii si sangele, si imi plac chestiile astea cu adevarat . Ma intereseaza foarte tare criminalii in serie , deoarece consider ca sunt niste persoane foarte interesante si nu in ultimul rand , inteligente . Criminalii in serie sunt genii , si probabil de asta ii ador K . De asemenea , sunt foarte pupacioasa si nici hujii nu`mi dispac .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.