Eu si viitoarea mea cariera

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.70

nivel: Liceu

Imi place muzica, arta in general, iubesc natura, muntii, calatoriile. Imi place sa citesc, sa navighez pe internet, sa calatoresc sa descopar lucruri noi, de aceea dorinta mea cea mai mare este sa vizitez Franta cu Turnul Eiffel si Muzeul Luvru. As vrea sa devin programator / operator PC. Pentru ca ma aflu la un profil cu specializare in informatica, voi avea, bineinteles, inclinatii spre acest d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Eu si viitoarea mea cariera

Imi place muzica, arta in general, iubesc natura, muntii, calatoriile. Imi place sa citesc, sa navighez pe internet, sa calatoresc sa descopar lucruri noi, de aceea dorinta mea cea mai mare este sa vizitez Franta cu Turnul Eiffel si Muzeul Luvru. As vrea sa devin programator / operator PC. Pentru ca ma aflu la un profil cu specializare in informatica, voi avea, bineinteles, inclinatii spre acest domeniu.

Informatica este un domeniu vast si cea mai complexa stiinta: este stiinta viitorului. Este greu sa-mi aleg un drum in viata fiindca sunt abia la inceput, insa inima ma va conduce spre drumul cel bun. Cu propriile mele resurse incerc sa caut noi informatii pentru a-mi imbunatatii cunostintele despre acest domeniu. Stiu ca domeniul pe care mi l-am ales este unul de viitor deoarece toata economia, stiinta, cercetarea se bazeaza pe informatica. La noi in tara pe piata muncii s-au infiintat multe locuri de munca in acest domeniu iar dinamica socio-economica este in plina ascensiune.

Nu stiu ce informatii mi-ar fi utile pentru a-mi alege o cariera de succes... o cariera trebuie aleasa in functie de ceea ce iti place, de cat de bine te simti pregatit, ce aptitudini sau ce dorinte ai. Activitatile instructiv-educative specifice, prin care mi se aprofundeaza si mi se completeaza cunostintele, unde mi se dezvolta aptitudini potrivit vocatiei si optiunilor mele, mi-ar fi de folos. Si nu numai mie, ci tuturor adolescentilor, pentru a-si descoperii aptitudinile si dorintele.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.