Etapele infiintarii unei afaceri

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.17

nivel: Facultate

Initierea unei afaceri incepe cu o ideie viabila , o idee care vine in intampinarea cerintelor pietei, fiind capabila sa faca fata mediului concurential. Inainte de a ne lansa intr-o afacere, este necesara intocmirea unui studiu preliminar care sa ne informeze asupra perspectivelor viitoare atit pe termen scurt cit si pe termen lung. Aceasta munca nu e usoara, dar nu este inutila deoarece ne feres[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Etapele infiintarii unei afaceri

Initierea unei afaceri incepe cu o ideie viabila , o idee care vine in intampinarea cerintelor pietei, fiind capabila sa faca fata mediului concurential. Inainte de a ne lansa intr-o afacere, este necesara intocmirea unui studiu preliminar care sa ne informeze asupra perspectivelor viitoare atit pe termen scurt cit si pe termen lung. Aceasta munca nu e usoara, dar nu este inutila deoarece ne fereste de esec.

Fiecare tip de afacere are anumite trasaturi specifice, anumite secrete, care luate in calcul, asigura succesul. Ceea ce motiveaza un om pentru a porni o afacere difera de la individ la individ, intrucit depinde de nevoile si de felul fiecaruia de a fi, de a gindi, de a concepe rolul si valoarea vietii.

Pentru atingerea scopului , mi-am propus sa analizez urmatoarele obiective :Studierea termenului , continutului si esentei conceptului de antreprenoriat;Cercetarea formei organizatorico-juridice a intreprinderii ;Identificarea si soltionarea problemelor ce tin de initierea afacerii ;Analiza procesului de infiintare a SC "Consvitraliu" SRL;Urmarirea activitatii si perspectivelor companiei;Studiul avantajelor si dezavantajelor desfasurarii afacerii ;


"Consvitraliu" SRL acorda asistenta inginereasca competenta pe tot parcursul colaborarii: consultatii ale specialistului (care se deplaseaza la beneficiar), luarea dimensiunilor, elaborarea documentatiei exacte pentru fabricare si montaj. Specialistii sint calificati au experienta de comunicare profesionala atit cu firme de constructii, cit si cu clienti particulari.

"Consvitraliu" SRL presteaza servicii adiacente timplariei si ofera o gama larga de accesorii. Serviciile acordate asigura calitatea produsului finit si executarea in termen a lucrarilor.
Compania "Consvitraliu" a fost infiintata in anul 2001, fiind distribuitor exclusiv in Republica Moldova a profilului PVC turcesc si bulgaresc VIVAPLAST, SARPLAS etc. Activitate de baza a companiei "Consvitraliu" consta in oferirea unei game largi de produse cu rentabilitate ridicata in sfera producerii ferestrelor si usilor din PVC.

In acest sens, colaboreaza cu cca 500 de firme partenere livrind acestora toate componentele necesare pentru producerea ferestrelor si usilor PVC: profil PVC, glafuri interioare si exterioare, feronerie simpla si dubla deschidere, accesorii pentru timplarie PVC, profil plasa si accesorii antiinsecte, sandwich pannel, distantiere cu sau fara butil si accesorii pentru ele, armare PVC etc.

In vederea pozitionarii ferme a companiei noastre in segmentul de piata vizat, ne-am concentrat eforturile spre selectarea in calitate de furnizori a companiilor lideri in domeniu ce respecta cele mai exigente standarde ale calitatii.

Principiile de baza ale activitatii noastre sunt:
- oferirea unui produs de calitate garantata la preturi concurentiale;
- prezenta permanenta in stoc a intregii game de produse;
- acordarea celor mai bune servicii si conditii de munca prin operativitatea manifestata, calitatea produselor si consultatiile profesioniste oferite.

Gratie operativitatii unei echipe active, respectarii promisiunilor date, ofertei imbatabile in coraportul pret - calitate, au reusit sa obtina incredere si popularitate in rindul multor companii preocuapte de fabricarea si montarea profesionala a ferestrelor PVC cu geam termopan.

Cum a mentionat un celebru autor american Zig Ziglar " Succesul este utilizarea la maximum a capacitatilor pe care le posezi " astfel , indiferent de ce afacere pornesti este important sa-ti placa ceea ce faci , atunci cu siguranta nu vei da gres. In acest sens, am hotarit sa analizez activitatea SC " Consvitraliu " SRL , fiind unul dintre liderii pietii in domeniul producerii materialelor din profil de aluminiu si PVC.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.