Estimarea cantitativa a riscului

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.60

nivel: Facultate

Identificarea rezultatelor si obtinerea datelor. Pentru fiecare din stadiile importante ale modelelor definite, este normal si uzual ca unele (probabil multe) rezultate diferite, indicate initial, sa fie necesare pentru a estima fiecare din valorile lui P. Atunci cand un rezultat poate fi descris printr-o singura valoare , aceasta poate fi obtinuta usor. Totusi, multe din datele rezultate implica [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Estimarea cantitativa a riscului

Identificarea rezultatelor si obtinerea datelor. Pentru fiecare din stadiile importante ale modelelor definite, este normal si uzual ca unele (probabil multe) rezultate diferite, indicate initial, sa fie necesare pentru a estima fiecare din valorile lui P. Atunci cand un rezultat poate fi descris printr-o singura valoare , aceasta poate fi obtinuta usor. Totusi, multe din datele rezultate implica un anumit grad de, incertitudine dar printr-o procedura ceva mai complicata ( (a)risk sau cristalball ) este usor sa se incorporeze incertitudinea ca o distributie specifica .

Trebuie discutate, de asemenea, si sursele de date , dar acestea pot include rezultate din teren, rezultate experimentale si opinia expertilor. Adoptarea unei abordari repetabile a modelului. Nu este de dorit ca modelul cadru sa fie complet prima data cand acesta este definit. Daca evaluam problema, obtinem mai multe date si discutam modelul; unele modificari sunt necesare fata de rezultatele initiale estimate a fi obtinute.

Utilizarea testarii sensibilitatii. Daca exista mai multe incertitudini in ceea ce priveste datele , testarea sensibilitatii modelului va indica acele date, introduse sau folosite, cu cel mai mare efect asupra rezultatelor finale.Daca, de asemenea, exista intrari de date cu mari grade de incertitudine, acestea pot fi estimate la nivelul unui punct de control, pentru a se asigura ca nu exista date aditionale ce lipsesc de la inceput si care pot reduce incertitudinea acestor intrari de date.

Asigurarea claritatii. Unul din motivele pentru care estimarea riscului pledeaza, este potentiala transparenta a acestuia. Trebuie sa ne asiguram ca modelul este clar descris si definit si ca toate calculele matematice si sursele de date sunt descrise si precizate corespunzator.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.