Esecul in afaceri

1x punct

categorie: Management

nota: 9.39

nivel: Facultate

Daca imediat dupa ce ai pierdut o afacere renunti, te resemnezi si te intorci la o viata de salariat, atunci vei munci din greu pentru a-i imbogati pe altii, insa daca nu o faci si te apuci imediat de o noua oportunitate de afaceri au un enorma potential de succes. Daca nu vei incerca si nu vei da ce ai mai bun in tine pentru a reusi, atunci nu vei avea niciodata ocazia sa experiemntezi gustul suc[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Esecul in afaceri

Daca imediat dupa ce ai pierdut o afacere renunti, te resemnezi si te intorci la o viata de salariat, atunci vei munci din greu pentru a-i imbogati pe altii, insa daca nu o faci si te apuci imediat de o noua oportunitate de afaceri au un enorma potential de succes. Daca nu vei incerca si nu vei da ce ai mai bun in tine pentru a reusi, atunci nu vei avea niciodata ocazia sa experiemntezi gustul succesului.

Se spune ca daca nu risti nu castigi, zicala asta nu e nicaieri mai adevarata ca in mediul de afaceri. Analizeaza unde ai gresit, care pas nu a fost facut conform planului, nu cauta scuze, fii sincer cu tine insuti! Nu fa parte din acea categorie de oameni care au prostul obicei de a da vina pe altii atunci cand esueaza.

Daca esti acel gen de personaj care gaseste usor vinovatii pentru ceea ce i se intampla lui, atunci e cazul sa te schimbi iar daca nu poti, sa renunti la ideea de a deveni antreprenor. Un om de afaceri de succes are capacitatea de a-si vedea propriile greseli si de a invata din ele, pentru ca ulterior sa nu mai cada in aceleasi capcane. Pana la urma diferenta este data de atitudinea in fata esecului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.