Energia seductiei

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.39

nivel: Facultate

Cum stateam aici inainte de a incepe shoud-ul, fumand trabucurile noastre si chemand energiile, discutam si glumeam despre cat de diferit este acum shaoud-ul fata de acum 7 sau chiar si 5 ani. Mergeti si ascultati. Atunci erati imprastiati, erati aici si acolo, era haotic. Au fost informatii frumoase pe care le-am impartasit cu shaumbra. Faceam o munca grea inainte de shoud-uri, va curatam, va pre[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Energia seductiei

Cum stateam aici inainte de a incepe shoud-ul, fumand trabucurile noastre si chemand energiile, discutam si glumeam despre cat de diferit este acum shaoud-ul fata de acum 7 sau chiar si 5 ani. Mergeti si ascultati. Atunci erati imprastiati, erati aici si acolo, era haotic. Au fost informatii frumoase pe care le-am impartasit cu shaumbra. Faceam o munca grea inainte de shoud-uri, va curatam, va pregateam. Acum functioneaza cu putina ciocolata si gata, sunteti aici.

Si astazi avem un oaspete, dr. Freud. A absorbit
multe lucruri de la voi in ultima luna. I-ati atras atentia, nu se mai satura de voi. Va pune tot felul de intrebari ''de ce functioneaza astfel''? A fost cu noi si la un curs de Aspectologie si a fost nostim sa-i urmarim reactiile. El a fost ravasit, de informatiile de acolo. L-a coplesit si faptul ca exista aceasta intelegere in voi ca exista un centru divin care nu are aspecte ci doar este. Desi centrul creaza toate aspectele, miezul sau este tot timpul acolo.

Shaumbra stie ca este UNU. El a venit sa vada cum se experimenteaza miezul. Aspectele pot avea tot felul de experiente, dar miezul este ca un clei care vine sa le repare. Dar si cleiul este tot un aspect. Miezul este intact, nu e rupt, nu este dezintegrat, ci este divin. In noua energie voi realizati ca miezul este real. Aspectul VOI este perfect. Inseamna revenirea la centrul perfect. Si este greu pentru ca aspectele se ratacesc.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.