Elementele de baza ale discursului eficient

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.56

nivel: Facultate

Cei fara vointa, in disperare de cauza se dau batuti. Cei perseverenti vor constata dint odata peste noapte , fara sa si dea seama cum si ce s a intamplat, ca au factu niste progrese uluitoare. S au ridicat de la sol ca avionul. Si au insusit metoda. Discursul lor a castigat in naturalete, in forta si incredere. Intotdeauna, asa cum mentionam de a lungul acestor pagini, puteti trece si prin moment[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Elementele de baza ale discursului eficient

Cei fara vointa, in disperare de cauza se dau batuti. Cei perseverenti vor constata dint odata peste noapte , fara sa si dea seama cum si ce s a intamplat, ca au factu niste progrese uluitoare. S au ridicat de la sol ca avionul. Si au insusit metoda. Discursul lor a castigat in naturalete, in forta si incredere. Intotdeauna, asa cum mentionam de a lungul acestor pagini, puteti trece si prin momente de frica , de soc, de neliniste nervoasa, mai cu seama la prima confruntare cu publicul. Dar, daca veti persevera, curand veti scapa de toate acestea, mai putin de teama de inceput.

Dar aceasta nu va fi decat atat, teama de inceput. Dupra primele propozitii veti reusi sa va controlati. Veti vorbi cu placere si optimism.Nu renuntati Daca esti hotarat sa devii avocat , treaba e pe jumatate facuta. (un exemplu) Certitudinea rasplatii Nici un tanar n ar trebuie sa se ingirjoreze in privinta deznodamantului studiilor sale, indiferent care ar fi acesta. Daca isi gaseste ceva de factu in fiecare ora a saptamanii de lucru, cu siguranta ca rezultatul va veni de a sine. Intr o buna dimineata se va trezi constatand ca se numara printre cei cu adevarat competenti din generatia sa, indiferent care este telul urmarit.

Pasiunea pentru ceea ce faceti va fi salvatoare. Daca vreti sa aveti rezultate, mai mult ca sigur le veti obtine, va veti imbogati, veti ajunge un invatat sau veti deveni intelept. Numai ca trebuie realmente sa ti doresti aceste lucruri, sa te concentrezi exclusiv asupra lor si nu asupra a o suta de lucruri incompatibile deodata.Ganditi va numai la succes. Imaginati va cum voribi in public stapanindu va perfect. Va e usor s o faceti. Trebuie sa fiti convins ca veti reusi. Treuie sa credeti cu tarie si atunci veti face ceea ce trebuie pentru a avea succes.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.