Efectul de piramida

7x puncte

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Doi oameni de stiinta germani, Born si Lertes, de asemenea au descoperit ca aceasta frecventa este in domeniul microundelor. Cercetatorii spun ca lucruri plasate sub piramida stau "incarcate" pentru perioade de timp diferite dupa scoaterea lor de sub piramida. A fost gasit ca apa isi pastreaza "incarcarea" sa mai mult decat orice altceva. Piramidele au fost experimentate de asemenea de doctori. Bi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Efectul de piramida

Doi oameni de stiinta germani, Born si Lertes, de asemenea au descoperit ca aceasta frecventa este in domeniul microundelor. Cercetatorii spun ca lucruri plasate sub piramida stau "incarcate" pentru perioade de timp diferite dupa scoaterea lor de sub piramida. A fost gasit ca apa isi pastreaza "incarcarea" sa mai mult decat orice altceva. Piramidele au fost experimentate de asemenea de doctori. Bill povesteste de un doctor dintr-un spital canadian care a incercat sa foloseasca piramida in sectia lor de arsuri.

Dupa ce un pacient sta sub o piramida pentru cateva minute, durerea incepe sa dispara. Ei au descoperit de asemenea ca zonele cu arsuri se vindeca mult mai repede. Una dintre cele mai interesante relatri despre puterea piramidei a fost citata de Serge King in cartea sa "Pyramid Energy Handbook". In aceasta carte, King vorbeste despre felurile in care oamenii isi pot ajuta cainii, pisicile, pestii si pasarile. El explica: "Unul dintre cercetatorii mei a raportat recent ca a plasat o piramida deasupra coliviei unei pasari agitate. Pasarea a zburat imediat spre varful piramidei intr-o vizibila incercare de a se apropia cat mai mult de piramida si a ramas linistita mai mult decat inainte".

Cele mai obisnuite efecte pe care meditatorii le spun ca li se intampla cand stau sub piramida sunt: un fel de stare de
imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire; o senzatie de furnicare a pielii, similara cu aceea a unui curent slab; o incalzire a temperaturii pieli; un efect de amortire a sistemului nervos; o "adormire" mai adanca in starea transcedentala; si in final, vise foarte detaliate in culori foarte vi.
Frecventa efectului de piramida: Piramida pune lucrurile inapoi pe drumul pe care ar trebui sa fie, ea face lucrurile mai perfecte. Una dintre frecvente care este comuna cu toate elementele este unda purtatoare. Unghiul vector al energiei formate de frecventa undei purtatoare este 52,606 grade. Aceasta piramida este in acelasi timp si transmitator si receptor. Din acest motiv noi putem construi o piramida din orice material, si ea va functiona. Elementele din materialul folosit pentru piramida incep sa oscileze.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.