Eclipsa - rezumat

3x puncte

categorie: Romana

nota: 9.92

nivel: Liceu

Nu ca ar conta prea mult pentru Edward care oricum sta in camera fetei in fiecare noapte. Bella e suparata foc pe Jacob pentru ca a parat-o in legatura cu motocicleta, iar Charlie intervine si ii spune ca a scapat de pedeapsa dar numai daca o sa se intalneasca si cu Jacob. Saracul, sufera de dorul ei! Eh, daca n-ar avea un iubit vampir atat de gelos si de super-mega-extra-protector, poate ca luc[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Eclipsa - rezumat

Nu ca ar conta prea mult pentru Edward care oricum sta in camera fetei in fiecare noapte. Bella e suparata foc pe Jacob pentru ca a parat-o in legatura cu motocicleta, iar Charlie intervine si ii spune ca a scapat de pedeapsa dar numai daca o sa se intalneasca si cu Jacob. Saracul, sufera de dorul ei! Eh, daca n-ar avea un iubit vampir atat de gelos si de super-mega-extra-protector, poate ca lucrurile ar fi mai simple. Plus ca Charlie il uraste din cale afara pe Edward, mai ales dupa ultima calatorie in Italia.

Nu stie cum sa impace si capra si varza, sa nu-l supere pe Edward dar sa-l si vada pe Jacob, de care incepe sa-i fie dor. Incearca sa se strecoare pana in La Push (rezervatia indienilor unde statea varcolacul) dar iubitelul ii anticipeaza miscarea si ii ia ceva cablu de la masina. Tot ii spune ca nu e in siguranta in preajma unui varcolac, ca acesta nu se poate controla prea bine si ca exista oricand riscul sa fie sfasiata

Intr-o zi cu soare, pe cand Edward si fratii sai erau la vanatoare (serveau masa, mai exact) Bella da o fuga pana la Jacob, sa-l vada. Fericiti nevoie mare, cei doi se plimba pe plaja, discuta despre haita de varcolaci, despre "sufletele perechi"la varcolaci si rad de unul dintre prietenii sai (Quil) al carui suflet pereche e o fetita de 2 ani, fiica lui Emily! Jacob tot ii bate apropouri ca o iubeste, ca ea e perechea lui. Mi-au placut insa replicile taioase la adresa vampirului.
In multe capitole se descrie relatia dintre Edward si Bella, apoi relatia dintre Bella si Jacob.

Fireste cireasa de pe tort o reprezinta tensiunea dintre vampir si varcolac care, atunci cand se intalnesc, se jignesc in cel mai amuzant mod posibil. "Tu caine", si "Lipitoare". Nu se injura decat intr-o maniera cavalereasca.In timp ce dramele lor in dragoste infloreau, familia Cullen era in alerta deoarece in Seattle niste vampiri tineri faceau ravagii. Pentru a fi sigur ca Bella nu va fi in pericol nici o clipa cat timp el e la vanatoare, o pune pe Alice sa o tina "sechestrata" in casa lor vreo 3 zile.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.