Eckhart Tolle - 2

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.81

nivel: Liceu

Nu te preocupa de rezultatele actiunii tale, ci doar acorda atentie actiunii insasi. Rezultatul va veni prin propria lui vointa! Aceasta este puterea practicii spirituale. Toata negativitatea este produsa prin negarea prezentului. Anxietatea, apasarea, tensiunile, stresul, ingrijorarea, toate formele de frica sunt cauzate de prea mult viitor sau trecut si prea putin prezent. PREZENTUL este reali[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Eckhart Tolle - 2

Nu te preocupa de rezultatele actiunii tale, ci doar acorda atentie actiunii insasi. Rezultatul va veni prin propria lui vointa! Aceasta este puterea practicii spirituale. Toata negativitatea este produsa prin negarea prezentului. Anxietatea, apasarea, tensiunile, stresul, ingrijorarea, toate formele de frica sunt cauzate de prea mult viitor sau trecut si prea putin prezent. PREZENTUL este realitatea care dizolva trecutul si viitorul!

Moartea este deschiderea transcedentei - posibilitatea de a sti cine esti cu adevarat, dincolo de nume si forma. Suntem aici pentru a gasi ,,cea mai importanta dimensiune a existentei umane", inauntrul nostru. Ea este mai adanca decat gandul si nu este bazata pe cunoasterea unor fapte noi, interesante, pe date noi. Lumea este deja plina de ele. Poti apasa orice buton media si vei obtine informatia de care ai nevoie. Suntem deja inecati de ele. Si in cele din urma spre ce puncteaza toate acestea? Mai multa informatie, mai multe lucruri... ca un mare shopping-mall.

Te gasesti oare pe tine insuti prin cresterea capacitatii de a gandi si analiza, prin acumularea de cat mai multe date si mai mult continut? Poate ,,mai mult" sa salveze lumea? Totul este forma. Nu vei reusi NICIODATA sa faci asta la nivelul formei! Nu le poti aranja in mod corespunzator si nu poti acumula toate formele de care crezi ca ai nevoie pentru a te simti cu adevarat implinit! Poate uneori, totusi, vei reusi putin...dar pentru scurt timp!

Ti se poate intampla, asa...ca totul sa functioneze minunat in viata ta - cu sanatatea stai bine, ai o relatie deosebita, bani, avere, dragoste si respect din partea celorlalti oameni. Dar, asta nu dureaza mult timp si apoi, deodata, ceva incepe sa se naruie aici... sau acolo... fie in finante sau in relatie,... cu sanatatea sau in munca pe care o faci sau poate in situatiile de viata prin care treci. Toate astea pentru ca este in natura lumii formelor ca nimic sa nu ramana fix prea mult timp - si astfel dupa o perioada, lucrurile incep sa se destrame... din nou...!
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.