Echipamente individuale de supravietuire

5x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.84

nivel: Liceu

Lansarea la apa prin cadere libera - este o metoda de lansare la apa a ambarcatiunii de salvare, prin care aceasta, incarcata cu persoane si echipament la bord, cade in mare dupa eliberarea sa de nava fara a exista un dispozitiv de franare. Costumul hidrotermic - este un costum de protectie care reduce pierderile de caldura ale corpului unei persoane afundata in apa rece. Mijloc de protectie termi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Echipamente individuale de supravietuire

Lansarea la apa prin cadere libera - este o metoda de lansare la apa a ambarcatiunii de salvare, prin care aceasta, incarcata cu persoane si echipament la bord, cade in mare dupa eliberarea sa de nava fara a exista un dispozitiv de franare. Costumul hidrotermic - este un costum de protectie care reduce pierderile de caldura ale corpului unei persoane afundata in apa rece. Mijloc de protectie termica - este un sac sau un costum confectionat din material impermeabil cu o conductibilitate termica redusa.

Mijloc de salvare gonflabil - este un mijloc de salvare a carui flotabilitate este asigurata de camere nerigide umplute cu gaz si care este tinut in mod normal neumflat pana in momentul in care este pregatit pentru folosire. Mijloc de salvare gonflat - este un mijloc de salvare a carui flotabilitate este asigurata de camere nerigide umplute cu gaz si care este tinut umflat si gata pentru folosire.
Instalatie sau dispozitiv de lansare la apa - este un mijloc care permite lansarea la apa in conditii de securitate a ambarcatiunii de salvare sau barcii de urgenta, de la locul sau de amplasare.

Colacii de salvare trebuie sa fie astfel amplasati incat sa poata fi imediat accesibili in ambele borduri ale navei si pe cat posibil pe toate puntile deschise care se extind pana la bordajul navei,
In fiecare din bordurile navei se va prevedea cel putin cate un colac de salvare prevazut cu o saula de salvare cu o lungime cel putin egala cu dublul inaltimii la care este fixat colacul de salvare deasupra liniei de plutire in conditiile de pescaj minim al unei nave sau de 30 metri, care din valori este mai mare. Cel putin jumatate din numarul total de colaci de salvare vor fi prevazuti cu lumini cu autoaprindere. Cel putin doi din acesti colaci de salvare vor fi prevazuti, de asemenea, cu semnale fumigene cu declansare automata.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.