Dureri de genunchi

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.90

nivel: Liceu

Reduceti inflamatia cu acizi grasi esentiali. Durerile cronice de geAZnunchi implica si inflamatia. Acizii grasi esentiali care se gasesc in untura de peste, in uleiul de luminita, din seminte de limba mielului, de canepa si de coacaze negre pot fi folositi pentru a reduce aceasta inflamatie si in con-secinta, suferinta, spune Schar. Alegeti unul dintre ele si luati-1 ca supliment zilnic, dar nu v[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Dureri de genunchi

Reduceti inflamatia cu acizi grasi esentiali. Durerile cronice de geAZnunchi implica si inflamatia. Acizii grasi esentiali care se gasesc in untura de peste, in uleiul de luminita, din seminte de limba mielului, de canepa si de coacaze negre pot fi folositi pentru a reduce aceasta inflamatie si in con-secinta, suferinta, spune Schar. Alegeti unul dintre ele si luati-1 ca supliment zilnic, dar nu va asteptati sa simtiti efectul decat dupa cateva saptamani.

incercati negru sau alb. Creasta cocosului, recomandata de regula in tulAZburarile de menopauza, a fost folosita initial pentru tratarea problemelor arAZticulare cronice. Salcia alba, alt remediu traditional in durerile articulare, este utilizata din timpuri stravechi pentru a face o articulatie ce trosneste sa se miste firesc si mai putin dureros. Cumparati ambele remedii de la un maAZgazin specializat si folositi-le conform instructiunilor. Schar spune ca ar treAZbui sa remarcati o ameliorare in decurs de aproximativ 2 saptamani.

innoiti-va incaltamintea. Daca incaltamintea nu mai amortizeaza socuriAZle, spune Gary Gordon, ortoped specializat in ranirile provocate in activitaAZtile sportive, acestea trebuie sa se plaseze altundeva. Asa ca ele vor merge prin picior, in susul tibiei si vor intra in genunchi. Uneori continua sa se deAZplaseze in sus, spre solduri si spate.
Daca alergati 40 km sau mai mult pe saptamana, aveti nevoie de pantoAZfi noi la fiecare 2-3 luni, spune dr. Gordon. Daca alergati mai putin, va treAZbuie pantofi noi la 4-6 luni.

Cei ce practica gimnastica aerobica ca si jucaAZtorii de baschet si tenis, care fac exercitii de 2 ori pe saptamana, se pot descurca cu incaltaminte noua doar o data la 4-6 luni. Dar daca exersati de 4 ori pe saptamana sau mai des, aveti nevoie de pantofi noi din 2 in 2 luni. Cei mai multi oameni nu prea vor sa auda de asemenea cheltuieli, cu excepAZtia, poate, a fabricantilor de incaltaminte.
Fortificati-va cu exercitii. Ceea ce tine genunchiul sa nu se dezmembreAZze sunt muschii si ligamentele, explica dr. Fox. Decisiva este formarea musAZchilor, intrucat muschii sunt adevaratele structuri de sustinere.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.