Durere de dinti

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.86

nivel: Facultate

Durerea de dinti poate fi simptomul unei largi game de probleme. Pulpa cenAZtrala a dintelui sau gingia din jurul lui pot fi infectate. Poate ca l dinte s-a craAZpat sau s-a cariat.O leziune, un rest alimentar prins intre dinti si chiar o problema a sinuAZsurilor pot fi sursa durerii dvs. Oricare ar fi cauza, daca aveti o durere de dinti este important sa o descoperiti. Apelati la stomatolog ori d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Durere de dinti

Durerea de dinti poate fi simptomul unei largi game de probleme. Pulpa cenAZtrala a dintelui sau gingia din jurul lui pot fi infectate. Poate ca l dinte s-a craAZpat sau s-a cariat.O leziune, un rest alimentar prins intre dinti si chiar o problema a sinuAZsurilor pot fi sursa durerii dvs. Oricare ar fi cauza, daca aveti o durere de dinti este important sa o descoperiti. Apelati la stomatolog ori de cate ori va incearca o durere de dinti, chiar daca durerea dispare asa cum a venit.
respectiva intre 5 si 7 minute, in mod uimitor, aceasta metoda poate calma o durere de dinti.

Folositi ulei de cuisoare. Acest remediu este folosit de multe secole, spuAZne stomatologul Richard Shepard. Picurati putin ulei de cuisoare direct pe dinte sau apasati pe dintele dureros un tampon de vata umezit cu acest ulei.Nu muscati. Daca durerea este cauzata de o vatamare a dintelui, cand manAZcati incercati sa evitati zona respectiva, spune dr. Corn. Chiar daca nu exisAZta nici o vatamare, putina odihna a dintelui poate calma durerea.

Puneti-l la gheata. Tratati-va dintele ca si cum ati trata o contuzie, cu gheata adica, recomanda dr. Corn. Puneti niste gheata intr-o punga mica de plastic, impachetati-o intr-o panza subtire si tineti-o pe obraz in partea cu dintele bolnav 15 minute, de 3-4 ori pe zi.
Calmati si vindecati cu echinacea. Cand un dinte pulseaza de durere, e greu sa va concentrati asupra vreunei activitati, observa fitoterapeutul Douglas Senar. Insa ajutorul se afla la indemana: echinacea este unul dintre cele mai eficace remedii pentru durerea de dinti.

Ea stimuleaza sistemul imunitar sa eliAZmine infectia aflata la baza durerii de dinti, dar are si un efect de amortire a ei. Procurati-va tinctura de radacina de echinacea (1:5) de la un magazin specializat. Luati l lingurita si clatiti, insistand in jurul dintelui bolnav. Apoi lnghititi. Repetati procedeul de 4 ori pe zi. Efectul este deseori descris drept miraculos, desi va trece l zi pana ca el sa inceapa sa functioneze. Tineti gura inchisa. Daca dintele doare la contactul cu aerul rece, pur si simplu nu-1 mai lasati sa intre, recomanda stomatologul Roger Levin.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.