Drumul succesului

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.91

nivel: Liceu

Si gelozia este o insulta adusa simtului dreptatii.Cand sunteti gelos,doriti sa fiti pretuit sau iubit si neindeplinirea asteptarilor constituie o nedreptate. Este ceea ce trebuie sa evitati: CRITICA.Pierdeti timp pretios,uitand de actiune. Ocupati-va in primul rand de dumneavoastra,in loc sa obiectati la adresa modului de actiune al altora..Sa nu va preucupe in schimb nici parerea altora despre d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Drumul succesului

Si gelozia este o insulta adusa simtului dreptatii.Cand sunteti gelos,doriti sa fiti pretuit sau iubit si neindeplinirea asteptarilor constituie o nedreptate. Este ceea ce trebuie sa evitati: CRITICA.Pierdeti timp pretios,uitand de actiune. Ocupati-va in primul rand de dumneavoastra,in loc sa obiectati la adresa modului de actiune al altora..Sa nu va preucupe in schimb nici parerea altora despre dumneavoastra.

URA va provoaca o adevarata alergie psihica.Insusiti-va urmatorul adevar:"Nu fugim din cauza ca ne este frica.Ne este frica din cauza ca fugim" Leacul este la indemana fiecaruia:NU FUGITI NICI MACAR IN GAND... Daca scapati de frica,veti scapa si de ura . Sunteti o fiintaIntipariti-va in memorie mereu : daca nu va supuneti,daca nu va resemnati, atunci, nimeni,dar nimeni,nu va poate provoca vreun rau. Batjocura,cuvintele jignitoare, comportamentul iritant sa treaca pe langa dumneavoastra in acest fel fara sa va atinga. "Cei care injura sunt asemanatori celor care arunca cenusa in vant.Cenusa se va intoarce si-i va orbi"

Cel care va produce aceasta alergie psihica,considerati ca este un nenorocit cu o mentalitate negativa.Sufera si el si nu cunoaste calea rezolvarii propriilor probleme.Intelegeti-l si fie-va mila de el! Inchipuiti-va ca aveti de a face cu un om traumatizat,pe care nu puteti decat sa-l compatimiti! Daca pliviti buruienile,semintele vor incolti mai usor... PESIMISMUL SI SENTIMENTELE DE VINOVATIE,va vor conduce intotdeauna la esec si indoiala.Trebuie sa constientizati ca in acest fel veti pierde mereu energie. Trageti concluzii din evenimentele negative si faceti-le constructive. Singurul principiu calauzitor sa fie:AICI si ACUM. Nu mai puteti sa faceti nimic cu trectul,ci doar sa pregatiti viitorul.

Esti o persoana libera,dependenta numai de tine insati.Cum te vrei?...
FERICIREA,este lipsa nefericirii,si exista tot atatea tipuri de fericire ,precum feluri de viata,conform profunzimilor personalitatii fiecaruia. Luptati pentru a obtine ceea ce va doriti,si realizarea acestei necesitati va va face fericit. Sunteti nefericit astazi?...Consolati-va,gandindu-va ,ca fericirea de maine va fi tot atat de mare precum nefericirea de acum.O exprimare budista spune ca:"Doar in noaptea intunecata,exista lumina".De aceea nefericirea este reversul lucrurilor,iar fericirea,fata lor.Aparentele inseala.Aveti incredere in fata lucrurilor si veti intelege fericirea.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.