Documentatie pentru extindere alimentara cu apa potabila

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

B.1.3. Candidatul/ofertantul trebuie sa prezinte documentele care dovedesc eligibilitatea, astfel cum se precizeaza in Fisa de date a achizitiei.B.1.4. Persoanele fizice sau juridice care au participat in orice fel la intocmirea documentatiei pentru elaborarea si prezentarea ofertei sau care fac parte din comisia de evaluare constituita pentru atribuirea contractului se achizitie publica, nu au dr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Documentatie pentru extindere alimentara cu apa potabila

B.1.3. Candidatul/ofertantul trebuie sa prezinte documentele care dovedesc eligibilitatea, astfel cum se precizeaza in Fisa de date a achizitiei.B.1.4. Persoanele fizice sau juridice care au participat in orice fel la intocmirea documentatiei pentru elaborarea si prezentarea ofertei sau care fac parte din comisia de evaluare constituita pentru atribuirea contractului se achizitie publica, nu au dreptul sa aiba calitatea de ofertant, ofertant asociat si nici de subcontractant ( inclusiv angajat al acestora, cu carnet de munca sau pe baza de conventie civila ), sub sanctiunea nulitatii contractului in cauza.

B.1.5. Mai multe personae juridice sau fizice au dreptul de a se asocia in scopul depunerii unei oferte commune.
B.1.6. Filialele agentilor economici, cu personalitate juridica si inregistrate in conformitate cu prevederile de la B.2.1. , au breptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica in nume propriu si, in acest scop, trebuie sa prezinte documente care dovedesc eligibilitatea, inregistrarea, capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara, proprii filialei.

Surcursalele neinregistrate au dreptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica si de a incheia contractul respectiv numai in numele societatii- mama , prin imputernicire .B.2. InregistrareaB.2.1. Autoritatea contractanta are dreptul de a solicitaoricarui candidat/ofertant sa prezinte dovada din care sa rezulte o forma de inregistrare ca persoana juridical sau de inregistrare -atasare ori apartenenta din punct de vedere professional,in conformitate cu prevederile legale din Romania sau din tara in care este stabilit, dupa caz.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.