Diverse tratamente naturiste

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.99

nivel: Liceu

Cabinet medical Termodiagnostic TERMOMED; Str. Vlasdislav Voievod nr. 20 - 22 sec. 2. (Sos. Colentina, mai sus de Obor).
Tel o21 242 14 46. Diagnostic, glanda mamara, ORL, gastroenterologie, ficat, plamani, oncologie, tumori cutanate, metastaze, limfatice, melanom, ginecologie, ap. locomotor Climax; ceai de traista ciobanului, 1 cana dimineata si 1 cana seara, (regleaza tensiunea si un adj[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Diverse tratamente naturiste

Cabinet medical Termodiagnostic TERMOMED; Str. Vlasdislav Voievod nr. 20 - 22 sec. 2. (Sos. Colentina, mai sus de Obor).
Tel o21 242 14 46. Diagnostic, glanda mamara, ORL, gastroenterologie, ficat, plamani, oncologie, tumori cutanate, metastaze, limfatice, melanom, ginecologie, ap. locomotor Climax; ceai de traista ciobanului, 1 cana dimineata si 1 cana seara, (regleaza tensiunea si un adjuvant in cazul tensiunii oscilante), ceai de paducel (echilibreaza sistemul neurovegetativ)

Clinici de dezalcoolizare; in Sibiu tel. 0744/860145; 0723/768670, Asezamantul Nazaret, din Sura Mica, Str. Principala nr. 405, Jud. Sibiu, cod 2442, tel. 0269/577316.
Cositor; obiectele se spala in lesie preparata din cenusa de lemn, apoi se freaca cu faina amestecata cu sare.
Extractul de tiroida; glanda tiroida regleaza metabolismul prin secretia de hormoni, care controleaza producerea de energie in toate celulele corpului. Administrarea extractului ajuta celulele sa elimine reziduurile si le accelereaza functia de regenerare.

Sanatatea tiroidei este o premisa importanta pentru un sistem imunitar sanatos.Extractul de timus; de vitel, este eficient pentru restabilirea si intensificarea functiei sistemului imunitar si imbunatatirea activitatii timusului in urma administrarii extractului. Sunt o solutie pentru infectiile virale cronice. Tratamentul desfasurat pe parcursul unui an, a dus la reducerea numarului infectiilor respiratorii si intarirea sistemului imunitar. Extractul duce la normalizarea raportului dintre celulele T helper si celulele supresoare daca acesta este prea scazut, ca in cazul cancerului si SIDA, sau ridicat ca in cazul alergiilor sau artritei reumatoide.

Extractul de splina; de bovine, folosite in tratarea bolilor infectioase si intarirea sistemului imunitar. Are un rol important dupa extirparea splinei, preintampinand infectiile bacteriene, in tratarea numarului scazut de leucocite, precum si ca adjuvant in terapia cancerului.; se pune in calea lor o felie de las?maie mucegas?itas?, zat de cafea sau vase cu apas? si otet.Lavanda; condiment; lavanda cu cimbru (1:5), mancarurile vor capata o aroma deosebita, gust rafinat si digestie usoara.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.