Distrugerea Atlantidei

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.90

nivel: Liceu

Revenind la povestea noastra, a celor trei din Tenotihlan, trebuie sa va spun ca misiunea noastra a fost comunicata in timpul unei sedinte cu spiritele. Intr-o seara s-a prezentat la noi insusi Topteoxenes si ne-a adus la cunostinta sa ne pregatim si sa mergem o delegatie de azteci in pamanturile Luciferienilor pentru a-i aduce pe drumul cel bun. Topteoxenes ne-a sfatuit sa trimitem o delegatie de[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Distrugerea Atlantidei

Revenind la povestea noastra, a celor trei din Tenotihlan, trebuie sa va spun ca misiunea noastra a fost comunicata in timpul unei sedinte cu spiritele. Intr-o seara s-a prezentat la noi insusi Topteoxenes si ne-a adus la cunostinta sa ne pregatim si sa mergem o delegatie de azteci in pamanturile Luciferienilor pentru a-i aduce pe drumul cel bun. Topteoxenes ne-a sfatuit sa trimitem o delegatie de sapte barbati care sa invete obiceiurile Luciferienilor si limba lor. Am ales trei buni astronomi barbati ca la 50 de ani si un preot de prima categorie, Mantumonedes, pe care l-am trimis o luna mai tarziu. Trebuie sa va spun ca, in urma sedintelor cu spiritele, noi ajungem aproape sa stim ce stiti voi doi astazi.

Despre culorile spirituale nu stiam. Eu, dupa cum v-am spus, eram medium. Vedeam in culori si auzeam la perfectie. In plus, cand vroiam sa cunosc pe cineva mai bine, ai vedeam culoarea avand ochii deschisi. Ajunsesem ca la o simpla formula pe care o rosteam, sa pot vedea aureola unui om. Totul era normal. Din punct de vedere al civilizatiei erau foarte avansati, aveau case pe doua-trei niveluri, magazine cu vitrine si tot felul de minunatii. Statuia lui Martupiciu era flancata lateral cu trei randuri cu trei randuri de spanzuratori care simboliza puterea lor absoluta de a ucide in cinstea lui Martupiciu. Aveau mult, mult metal si sticle de toate culorile care-ti luau ochii.

Femeile erau insa imbracate in culori stridente, ca bratari si coliere, avand fruntile si obrajii colorati. Ne-am oprit cu carele in fata giganticei statui a lui Martupiciu. Ne-am supus ceremonialelor lor... faceau tot felul de comedii si figuri in fata statuii. Cand s-au potolit, am oferit imparatului doua care cu aur, trei pentru consilieri si doua care am spus sa fie pentru saraci si orfani. Ei erau innebuniti de placere. Erau patru consilieri principali si inca vreo douazeci secundari si ne-au condus intr-un mare salon de receptie unde era o masa incarcata cu tot felul de mancaruri.

Erau niste aprigi mancatori de carne, numai purcei taiati si fripti. Norocul nostru era ca erau si fructe si am putut si noi manca. S-au mirat tare ca noi nu mancam carne. Dupa masa, s-au sculat toti in picioare si au facut un fel de rugaciune lui Martupiciu...
Sa vezi insa surpriza! Cand ne-au condus intr-o mareata vila unde aveam sa locuim, ce credeti? In odaia fiecaruia ne astepta cate o femeie tanara care ne-a sarit de gat, tragandu-ne spre pat. Noi le-am multumit zambind, dar le-am facut sa inteleaga ca pe noi capitolul acesta nu ne intereseaza.Prin traducatorul nostru, preotul Mentumonedes, i-am transcris imparatului dorinta noastra de a discuta probleme importante si ca dorim sa convoace consilierii si oamenii lor de stiinta la un sfat comun, chiar in ziua urmatoare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.