Dimensionarea unei instalatii de macinare a betoanelor din demolari

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

La Moara cu functionare discontinua alimentarea se face prin capac, fie cu material umed fie uscat. Se folosestein industria ceramica si chimica, pentru macinarea unor cantitati mici de material.
La moara cu evacuare axiala directa alimentarea cu material se face axial in prezenta apei, direct prin fusul tubular al tamburului. Datorita diferentei inaltimii dintre cele doua fusuri, de alime[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Dimensionarea unei instalatii de macinare a betoanelor din demolari

La Moara cu functionare discontinua alimentarea se face prin capac, fie cu material umed fie uscat. Se folosestein industria ceramica si chimica, pentru macinarea unor cantitati mici de material.
La moara cu evacuare axiala directa alimentarea cu material se face axial in prezenta apei, direct prin fusul tubular al tamburului. Datorita diferentei inaltimii dintre cele doua fusuri, de alimentare si de evacuare. Evacuarea se face axial.

Camera de evacuare consta dintr-un gratar cu ochiuri de o anumita dimensiune. Viteza de circulatie a materialului in interiorul morii fiind estemica, macinarea realizandu-se mai uniform. In fusul de evacuare se afla o piesa biconica, care se deplaseaza axial, avand rolul de a regla dimensiunea materialului macinatMoara cilindro-conica functioneaza la fel ca morile axiale directe. Utilizeaza principiul de distributie a bilelor de-a lungul tamburului in functie de marimea lor: in apropierea capatului de alimentare se concentreaza bilele cu dimensiuni mai mari, iar cele mai mici sedeplaseaza spre parte conica, inspre capatul de descarcare.

Evacuarea produsului macinat din morile cu bile cu macinare umeda se face la capatul opus alimentarii printr-o camera de evacuare sau direct prin fusul tubular.Camera de evacuare consta dintr-un ciur cu ochiurile alungite prin care trecematerialul macinat, de unde este ridicat de liftiere si cade pe piesa de forma biconica,ajungand o parte la tubul de evacuare iar o parte este redirijat in moara pentruremacinare.
Morile cu camera de evacuare realizeaza o macinare mai uniforma, datorita circulatiei mai rapide a materialului prin moara, permitand in acelasi timp sa se lucreze cu o incarcatura mai mare de bile, intrucat peretele despartitor nu permite iesirea bilelor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.