Dictionar al viselor

1x punct

categorie: Psihologie

nota: 9.25

nivel: Liceu

Aligator
Daca in visele tale va aparea un aligator, inseamna ca ai unele instincte foarte bine ascunse. Poate fi un semn pentru tine ca ar trebuie sa ai noi perspective in legatura cu o anumita situatie.
Animale
Animalele care apar in visele tale reprezinta psihicul tau, dorintele tale, natura ta sexuala - depinde de calitatile fiecarui animal visat. Animalul simbolizeaza une[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Dictionar al viselor

Aligator
Daca in visele tale va aparea un aligator, inseamna ca ai unele instincte foarte bine ascunse. Poate fi un semn pentru tine ca ar trebuie sa ai noi perspective in legatura cu o anumita situatie.
Animale
Animalele care apar in visele tale reprezinta psihicul tau, dorintele tale, natura ta sexuala - depinde de calitatile fiecarui animal visat. Animalul simbolizeaza unele aspecte ale comportamentului tau. Deci, a visa ca te lupti cu un animal inseamna ca o parte a eului tau o doresti a fi foarte bine ascunsa.Sa visezi ca animalele pot vorbi, reprezinta cunostinte superioare. Acest mesaj este de obicei o forma de intelepciune. Sau mai bine spus un animal care vorbeste denota potentialul tau - ceea ce poti fi de fapt.

A visa ca salvezi un animal sugereaza ca-ti cunosti foarte bine emotiile si ceea ce te caracterizeaza, de multe ori acestea fiind asemanatoare cu cele ale animalului visat. Visul mai poate sa scoate la iveala si sentimentul de neputinta de care te simti coplesita.
Sa visezi un laborator plin cu animale sugereaza ca iti reprimi unele sentimente. Simti ca nu iti poti exprima asa cum vrei dorintele si emotiile. Inseamna ca trebuie sa-ti intelelegi temerile, posibilitatile si dorintele. Incearca sa nu te limitezi.

Antilopa
O antilopa in visele tale simbolizeaza ca ambitiile cele mai mari ale tale vor fi indeplinite cu mari eforturi. Se vor produce ceva schimbari in bine si pe plan financiar in viata ta, si asta destul de repede. Daca visezi o antilopa care pica, atunci se pare ca ai ceva probleme in relatie.

Dictionar al viselor
Un barbat, o balerina sau, poate un balcon. Simboluri care iti comunica, in vis, ceva ce poate fi important pentru tine. Continuam "Disctionarul viselor" cu litera "B" a alfabetului.

Animale
Bursuc
Bursucul din visul tau semnifica perseverenta si victoria pe care o vei avea in final in lupta cu persoane care ti se opun.
Bivol
Bivolul din visul tau simbolizeaza supravietuirea. Visul poate insemna ca ai trecut un hop in viata.

Bovina
Daca visezi o bovina, primesti un avertisment ca trebuie sa rezolvi cu mare grija o situatie sau o problema in relatia ta.
Daca visezi o cireada de bovine, reprezinta lipsa de personalitate. De obicei iti place mai degraba sa mergi cu restul lumii decat sa ai propria opinie.

Broasca
Broasca din visul tau reprezinta o schimbare sau ca ceva neasteptat se va intampla in viata ta. Broasca poate fi un print deghizat. Sau mai poate insemna murdarie.Daca visezi broasca sarind poate indica lipsa unei relatii stabile. Esti tentata sa "sari" dintr-o relatie in alta. Sau poate insemna ca ai facut un pas urias in relatie sau in cariera.
Daca visezi ca prinzi o broasca, inseamna ca te ingrijoreaza sanatatea ta.Daca auzi cantecul broastei in somn, atunci insemna ca intalnirea pe care o vei avea cu prietenii te va dezamagi.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.